Καβάλα: Τα τρεισήμισι μαρτυρικά λεπτά της Αΐντας – Βίντεο ντοκουμέντο στα χέρια της Αστυνομίας

Τι κατέθεσε ο 55χρονος

Καβάλα: Τα τρεισήμισι μαρτυρικά λεπτά της Αΐντας – Βίντεο ντοκουμέντο στα χέρια της Αστυνομίας

Στα χέρια της Αστυνομίας βρίσκεται βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας του φαρμακείου, όπου δολοφονήθηκε η 43χρονη Αΐντα από τον σύζυγό της, την Πέμπτη στο χωριό Πηγές στην Καβάλα.

Σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ALPHA, οι κάμερες έχουν καταγράψει καρέ καρέ όσα συνέβησαν από τη στιγμή που το ζευγάρι κατέβασε τα στόρια του φαρμακείου μέχρι αργά το βράδυ, λίγο μετά τα μεσάνυχτα, όταν ο σύζυγος ειδοποίησε τις αρχές.

Όπως προκύπτει από το βιντεοληπτικό υλικό, στις 16.30 η Αΐντα και ο σύζυγός της μπήκαν στο φαρμακείο, κρατώντας καφέδες, και κατέβασαν τα στόρια.

Η 43χρονη φαρμακοποιός κάθεται στο κομπιούτερ και ο 55χρονος την τραβάει στο καμαράκι. Ακολουθούν τρεισήμισι μαρτυρικά λεπτά για την μητέρα δύο παιδιών, η οποία βρίσκει βασανιστικό θάνατο στα χέρια του συζύγου της, που την στραγγάλισε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο 55χρονος νοσηλεύεται φρουρούμενος και την ερχόμενη Τρίτη αναμένεται να απολογηθεί. “Βρισκόμασταν στο κουζινάκι του φαρμακείου. Εκεί λογομαχήσαμε. Προσπάθησα να την πείσω άλλη μία φορά να μην φύγει. Μου είπε: “Θα ζητήσω διαζύγιο”. Φοβήθηκα ότι δεν θα ξαναέβλεπα τα παιδιά μου. Την έσφιξα στο λαιμό, χωρίς να καταλάβω πόσο δυνατά. Όταν κατάλαβα ότι είναι νεκρή αποφάσισα να βάλω τέλος και στη ζωή μου. Δεν ήθελα να την σκοτώσω”, φέρεται να κατέθεσε στους αστυνομικούς της Ασφάλειας Καβάλας που βρέθηκαν στο νοσοκομείο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.