ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Κηφισιά: Διάρρηξη με λεία «μαμούθ» σε βίλα 46χρονου επιχειρηματία – Άρπαξαν χρήματα και κοσμήματα αξίας 200.000 ευρώ

Ο φύλακας που βρισκόταν στο μπροστινό μέρος του σπιτιού, δεν αντιλήφθηκε τι γινόταν

Κηφισιά: Διάρρηξη με λεία «μαμούθ» σε βίλα 46χρονου επιχειρηματία – Άρπαξαν χρήματα και κοσμήματα αξίας 200.000 ευρώ

Θύμα διάρρηξης, έπεσε το πρωί της Κυριακής (25/2), μέσα στη βίλα του στην Κηφισιά ένας 46χρονος επιχειρηματίας, με τη λεία των δραστών σύμφωνα με όσα κατήγγειλε ο ίδιος, να ξεπερνά τις 200.000 ευρώ.

Ο 46χρονος κατήγγειλε ότι άγνωστοι εισήλθαν στο σπίτι του, πιθανότατα μέσω της μπαλκονόπορτας και αφαίρεσαν χρήματα από το δωμάτιο του πατέρα του και από τη ντουλάπα του υπνοδωματίου, μέσα στην οποία βρισκόταν χρηματοκιβώτιο, που περιείχε χρήματα και χρυσαφικά συνολικής αξίας 200.000 ευρώ.

Ο επιχειρηματίας εκτιμά ότι συνολικά οι διαρρήκτες άρπαξαν πάνω από 100.000 ευρώ σε μετρητά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σημειώνεται ότι η βίλα φυλασσόταν, ωστόσο ο φύλακας ο οποίος βρισκόταν στο μπροστινό μέρος του σπιτιού, δεν αντιλήφθηκε τι γινόταν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.