ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Κιλκίς: Bρέθηκε «δάσος» με πεντάμετρα χασισόδεντρα σε σπίτι 86χρονου

Στο σπίτι του ηλικιωμένου βρέθηκαν 35 δενδρύλλια κάνναβης τα οποία ξεριζώθηκαν και κατασχέθηκαν

Κιλκίς: Bρέθηκε «δάσος» με πεντάμετρα χασισόδεντρα  σε σπίτι 86χρονου

Η ηλικία του δεν εμπόδισε έναν 86χρονο να δημιουργήσει ένα ολόκληρο… δάσος από τεράστια δενδρύλλια κάνναβης στον περιβάλλοντα χώρο του σπιτιού του σε μια κοινότητα του Δήμου Λαγκαδά στη Θεσσαλονίκη, όπου τα εντόπισαν αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών του Κιλκίς!

Ούτε λίγο ούτε πολύ, κατά την έρευνα που έγινε στο σπίτι του ηλικιωμένου βρέθηκαν 35 δενδρύλλια κάνναβης ύψους τριών ως… πέντε μέτρων, τα οποία ξεριζώθηκαν και κατασχέθηκαν. Παράλληλα, μέσα στο σπίτι βρέθηκε ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους 43 γραμμαρίων. Οι αστυνομικοί προχώρησαν στη σύλληψη του παππού, ο οποίος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, του ασκήθηκε δίωξη για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών και αφέθηκε ελεύθερος λόγω της προχωρημένης ηλικίας του.

Καλλιεργούσε στην αυλή του δενδρύλλια κάνναβης

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας συνελήφθη ένας Έλληνας, καθώς κατά την έρευνα που έγινε στο σπίτι του σε περιοχή της Άρτας, βρέθηκαν τρία δενδρύλλια κάνναβης ύψους δυο ως 2,60 μέτρων τα οποία καλλιεργούσε και κατασχέθηκαν. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για καλλιέργεια ναρκωτικών και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Άρτας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.