ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Κινηματογραφική καταδίωξη στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης – Μπήκε στο αντίθετο ρέυμα για να ξεφύγει

Για περίπου 20 λεπτά κατάφερε να χαθεί από τους Αστυνομικούς

Κινηματογραφική καταδίωξη στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης – Μπήκε στο αντίθετο ρέυμα για να ξεφύγει

Συναγερμός σήμανε λίγο μετά τις 23:30 το βράδυ της Δευτέρας στην ΕΛ.ΑΣ., για ένα ύποπτο αυτοκίνητο που εντοπίστηκε στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες πρόκειται για ένα μαύρο mercedes Ε200 με φιμέ παράθυρα, ο οδηγός του οποίου στη θέα των αστυνομικών στην περιοχή του Αγίου Δημητρίου, ανέπτυξε ιλιγγιώδη ταχύτητα .

Οι άνδρες της Τροχαίας ξεκίνησαν αμέσως την καταδίωξη και μάλιστα στην προσπάθεια του να διαφύγει ο οδηγός άρχισε να μπαίνει ανάποδα σε στενά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Για περίπου 20 λεπτά κατάφερε να χαθεί από τους Αστυνομικούς, ωστόσο το εντόπισαν εκ νέου, χωρίς μέχρι αυτή την ώρα να έχουν γίνει περισσότερες λεπτομέρειες γνωστές.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.