ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στη έδαφος!

Κολωνός: Aπολογείται σήμερα ο Ηλίας Μίχος για την υπόθεση βιασμού της 12χρονης

Τι θα υποστηρίξει στην κατάθεσή του

Κολωνός: Aπολογείται σήμερα ο Ηλίας Μίχος για την υπόθεση βιασμού της 12χρονης

Απολογείται σήμερα Δευτέρα (6/3) ο Ηλίας Μίχος, καθώς κατηγορείται ως βιαστής και «εγκέφαλος» κυκλώματος μαστροπείας της 12χρονης στον Κολωνό.

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, η κατάθεση 54χρονου αναμένεται να στηριχθεί σε τέσσερα βασικά σημεία και συγκεκριμένα:

  • Ότι γνώριζε τους κατηγορούμενους αλλά δεν υπάρχει κάποιο αξιόποινο περιεχόμενο στην συνομιλία τους,
  • ότι ασέλγησε στην 12χρονη αλλά δεν την εξέδιδε,
  • ότι δεν είχε δεύτερο κινητό τηλέφωνο και ότι δεν είχε σε αυτό την εφαρμογή γνωριμιών
  • και τέλος ότι πιστεύει ότι η μητέρα της 12χρονης γνώριζε, αλλά δεν μπορούσε να είναι σίγουρος σε πιο βαθμό συμμετείχε.

Η μητέρα της 12χρονης αποκάλυψε την φρίκη

Ο 54χρονος Ηλίας Μίχος είναι προσωρινά κρατούμενος από τον περασμένο Οκτώβριο, καθώς είναι ο βασικός κατηγορούμενος της υπόθεσης βιασμού της 12χρονης στον Κολωνό.

Παράλληλα υπενθυμίζεται, ότι την υπόθεση αποκάλυψε αρχές Οκτωβρίου του 2022 η μητέρα της 12χρονης, η οποία κατήγγειλε ότι ο Ηλίας Μίχος βίαζε και εξέδιδε τη μικρή από τον Απρίλιο έως τον Αύγουστο του 2022.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.