ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτό το 9,9% του Βελόπουλου ΄διαβάζεται και ανάποδα: 6,6%. Και αν...

Κολωνός: Αποτροπιασμό προκαλούν οι απολογίες των παιδοβιαστών – «Γνώριζα την ηλικία της μικρής» είπε ο Ηλίας Μίχος

Οι απολογίες τους ξεπερνούν κάθε νοσηρή φαντασία...

Κολωνός: Αποτροπιασμό προκαλούν οι απολογίες των παιδοβιαστών – «Γνώριζα την ηλικία της μικρής» είπε ο Ηλίας Μίχος

Εξοργιστικές, χυδαίες και χωρίς προηγούμενο είναι οι απολογίες των δυο παιδοβιαστών του 53χρονου νεοδημοκράτη Ηλία Μίχου και του 42χρονου Γιάννη Σοφιανίδη που κατηγορούνται για τον βιασμό της 12χρονηςστον Κολωνό. 

Ο 53χρονος παιδόφιλος Ηλίας Μίχος ο οποίος εξέδιδε επίσης το ανήλικο κορίτσι παραδέχτηκε με ωμό τρόπο πως γνώριζε την ηλικία του 12χρονου κοριτσιού το οποίο κατηγορείται ότι βίαζε και εξέδιδε, ισχυριζόμενος όμως πως …φαινόταν μεγαλύτερο. Παράλληλα προσπάθησε να πετάξει από πάνω του την ευθύνη υποστηρίζοντας πως η μητέρα του παιδιού πιστεύει ότι ήξερε τι συνέβαινε.

Στην κατά τα άλλα «τυπική» απολογία του, ο 53χρονος δεν δίστασε να πει πως η ανήλικη ήθελε να βρίσκεται μαζί του γιατί είχε άσχημες σχέσεις με τη μητέρα της. «Αυτή μου έστελνε μηνύματα και μου έγραφε  να παίρνω τη μαμά της τηλέφωνο και να της λέω  «στείλε την κόρη σου να με βοηθήσει γιατί τσακωνόταν μαζί της», ανέφερε ο Ηλίας Μίχος ο οποίος ισχυρίστηκε επίσης: «Από το Μάιο έως Αύγουστο είχα βρεθεί 4-5 φορές με την ανήλικη»

Ξεπερνώντας κάθε όριο, ο Ηλίας Μίχος κατηγόρησε ακόμη και το παιδί πως είχε και στο παρελθόν σεξουαλικές επαφές, εκδιδόμενο έναντι αμοιβής. «Μου είχε πει ότι πριν από μένα είχε πάει και με άλλους και της έδιναν, 50 με 100 ευρώ», είπε.

Ο 53χρονος υποστήριξε πως ο ίδιος είχε βοηθήσει οικονομικά τη μητέρα της 12χρονης, λέγοντας «Είχα δώσει  300 ευρώ στη μητέρα γιατί είχε οικονομικά προβλήματα», ενώ πρόσθεσε: « Όταν είχα ρωτήσει τη μικρή τι της έλεγε η μητέρα της που την έβλεπε να γυρίζει  αργά στο σπίτι με 50ευρα, μου είχε απαντήσει: «Της έχω πει ότι φροντίζω μία γιαγιά».

Στο ανήλικο κοριτσάκι επιχείρησε να ρίξει τις ευθύνες για ό,τι έκανε σε βάρος του, και ο 42χρονος Ιωάννης Σοφιανίδης ο οποίος ούτε λίγο ούτε πολύ ισχυρίστηκε ότι το παιδί τον πίεζε! «Η 12χρονη με προκαλούσε, είχαμε βρεθεί πίσω από τα ΚΤΕΛ του Κηφισού . Δεν έχω καμία σχέση με τον συγκατηγορούμενο μου. Το παιδί με πίεζε να βρισκόμαστε. Έχω βρεθεί μαζί της λίγες φορές».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.