ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Κολωνός: «Δεν έχει έρθει κανένας για την ψυχολογική υποστήριξη του παιδιού» λέει η δικηγόρος της 12χρονης

Η ίδια έκανε λόγο για «ανυπόστατες φήμες περί σκευωρίας και πλεκτάνης εις βάρος του 53χρονου»

Κολωνός: «Δεν έχει έρθει κανένας για την ψυχολογική υποστήριξη του παιδιού» λέει η δικηγόρος της 12χρονης

Για σοκαριστική υπόθεση έκανε λόγο η δικηγόρος της οικογένειας της 12χρονης στα Σεπόλια, την οποία ο 53χρονος κομματάρχης & μέλος της ΝΔ φέρεται να την κακοποιούσε σεξουαλικά και να την εξέδιδε μέσω ψεύτικων προφίλ στα social media.

Κομματάρχης & μέλος της Νέας Δημοκρατίας

Μιλώντας στο MEGA, η Ασπασία Ταραχοπούλου επεσήμανε πως η υπόθεση βρίσκεται στο στάδιο της ανάκρισης που είναι μυστική. «Έχω δηλώσει παράσταση για την υποστήριξη της κατηγορίας από τη μεριά της οικογένειας που είναι συγκλονισμένη».

Η ίδια έκανε λόγο για «ανυπόστατες φήμες περί σκευωρίας και πλεκτάνης εις βάρος του 53χρονου» και για ογκωδέστατη δικογραφία 1.000 σελίδων «που πρέπει να μελετηθούν».

«Τα ΜΜΕ έχουν στοχοποιήσει το παιδί»

Επίσης, εξέφρασε την οργή της για τον χειρισμό της υπόθεσης από μερίδα των ΜΜΕ. Όπως είπε ««έχω σοβαρό παράπονο από τα κανάλια. Η υπόθεση αφορά ένα ανήλικο παιδί και δεν έχουν σεβαστεί τίποτα. Έχουν στοχοποιήσει το παιδί, είναι γνωστή η ταυτότητά του, οι δημοσιογράφοι είναι όλη μέρα και όλη νύχτα έξω από το σπίτι της οικογένειας. Έχουν δημοσιοποιήσει φωτογραφία του παιδιού με πίξελ. Εμείς θα στείλουμε εξώδικο σε όλα τα κανάλια για να σταματήσει η έκθεση του παιδιού στη δημοσιότητα» είπε η δικηγόρος της οικογένειας αναφερόμενη στην υπόθεση.

Σύμφωνα με την ίδια «ο κατηγορούμενος δεν έχει απολογηθεί ακόμα, εκμεταλλεύεται το παραμικρό σε βάρος του παιδιού. Πρώτο μας μέλημα είναι η προστασία του παιδιού που βάλλεται από παντού. Αυτό που υφίσταται τώρα είναι δεύτερη διαπόμπευση. Κάνω έκκληση στα κανάλια και τους δημοσιογράφους να αφήσουν την οικογένεια στην ησυχία τους γιατί περνούν ένα βασανιστήριο».

«Δεν έχει έρθει κανένας για την ψυχολογική υποστήριξη του παιδιού»

Η κ. Ταραχοπούλου ισχυρίστηκε πως καμία κρατική υπηρεσία δεν έχει αναλάβει ακόμη την ψυχολογική υποστήριξη του παιδιού, το οποίο βρίσκεται σε κατάσταση σοκ.

«Το παιδί δεν είναι σε καλή ψυχολογική κατάσταση και μέχρι στιγμής δεν έχει εμφανιστεί κάποιος από την κοινωνική υπηρεσία, από το κράτος, που θα μπορούσε να αναλάβει την ψυχολογική υποστήριξη του παιδιού» υπογράμμισε.

Όπως λέει η ίδια, σήμερα μόνο πήραν τηλέφωνο την οικογένεια και ανακοίνωσαν ότι έχει οριστεί παιδοψυχολόγος για την ανήλικη.

Υπενθυμίζεται πως η σύζυγος του κατηγορούμενου έσπευσε να συγκαλύψει την υπόθεση, λέγοντάς της ότι δεν πρέπει να κάνει καταγγελία γιατί θα καταστραφεί η οικογένειά τους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μάλιστα, όπως υποστηρίζει η μητέρα του κοριτσιού, η γυναίκα του 53χρονου της πρότεινε να καλύψει όλα τα έξοδα που χρειάζεται η 12χρονη για ψυχολόγους!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.