Κολωνός – Μητέρα 12χρονης: «Η γυναίκα του 53χρονου μου είπε να μην τον καταγγείλω γιατί θα καταστραφούν»

Η σύζυγός του είναι εκλεγμένη διαμερισματική σύμβουλος στο Δ’ Δημοτικό Διαμέρισμα Αθηναίων

Κολωνός – Μητέρα 12χρονης: «Η γυναίκα του 53χρονου μου είπε να μην τον καταγγείλω γιατί θα καταστραφούν»

Ανατριχίλα προκαλούν τα όσα ισχυρίζεται η μητέρα της 12χρονης που έπεσε θύμα βιασμού και εκπόρνευσης από τον 53χρονο, Ηλία Μίχο ο οποίος είναι δραστήριο μέλος της τοπικής οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας και έχει αναπτύξει έντονη πολιτική δράση στην περιοχή και ευρύτερα στο 4ο διαμέρισμα του Δήμου Αθηναίων.

Να σημειωθεί πως ο 53χρονος συνελήφθη και είναι αντιμέτωπος με βαριές κατηγορίες.

Η μητέρα της ανήλικης υποστηρίζει ότι η ίδια μόλις την ενημέρωσε η θεία του κοριτσιού ότι εντόπισε τα φρικιαστικά μηνύματα στο τηλέφωνο της, ενώ βρισκόταν σε διακοπές, έσπευσε να καταγγείλει το περιστατικό στο Α.Τ. Κολωνού απ’οπου την παρέπεμψαν στο Τμήμα Ανηλίκων της ΓΑΔΑ.

Η γυναίκα υποστηρίζει ότι άμεσα επικοινώνησε με τη σύζυγο του 53χρονου, η οποία μάλιστα εργαζόταν ως καθηγήτρια Αγγλικών και παράλληλα ασχολείται με τα κοινά (είναι εκλεγμένη διαμερισματική σύμβουλος στο Δ’ Δημοτικό Διαμέρισμα Αθηναίων).

Σύμφωνα με όσα λέει η μητέρα, η σύζυγος του 53χρονου έσπευσε να συγκαλύψει την υπόθεση, λέγοντάς της ότι δεν πρέπει να κάνει καταγγελία γιατί θα καταστραφεί η οικογένειά τους.

Μάλιστα, όπως υποστηρίζει η μητέρα του κοριτσιού, η γυναίκα του 53χρονου της πρότεινε να καλύψει όλα τα έξοδα που χρειάζεται η 12χρονη για ψυχολόγους!

Σημειώνεται ότι η σύζυγος του φερόμενου δράστη είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και φωτογραφίζεται με πλήθος πολιτικών προσώπων της Νέας Δημοκρατίας αλλά και με γνωστούς καλλιτέχνες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Παράλληλα, η μητέρα του κοριτσιού τονίζει ότι το μόνο που θέλει είναι ο δράστης να μπει στη φυλακή και να πληρώσει για όσα έχει κάνει στο παιδί της, ενώ όπως λέει, εάν τυχόν αφεθεί ελεύθερος, θα τον σκοτώσει η εκείνη με τα ίδια της τα χέρια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.