Κολωνός: Ένταλμα σύλληψης για τον «Μιχάλη» για την υπόθεση των βιαστών της 12χρονης

Πρόκειται για το όγδοο ένταλμα σύλληψης που εκδίδεται από την αρμόδια ανακρίτρια

Κολωνός: Ένταλμα σύλληψης για τον «Μιχάλη» για την υπόθεση των βιαστών της 12χρονης

Εξελίξεις στην υπόθεση της 12χρονης στον Κολωνό, καθώς η 33η τακτική ανακρίτρια Αθηνών, με τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα, εξέδωσε ένταλμα σύλληψης για τον «Μιχάλη».

Ειδικότερα, ένταλμα σύλληψης για ένα ακόμα άτομο, το οποίο φέρεται να εμπλέκεται στην υπόθεση βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης στον Κολωνό εξέδωσε η 33η τακτική ανακρίτρια Αθηνών, με τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα.

Πρόκειται για το όγδοο ένταλμα σύλληψης που εκδίδεται από την αρμόδια ανακρίτρια με τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα για την υπόθεση για την οποία έχουν προφυλακιστεί, μέχρι τώρα, 10 πρόσωπα μεταξύ των οποίων και η μητέρα της ανήλικης.

Το πρόσωπο για το οποίο εκδόθηκε το νέο ένταλμα σύλληψης φέρεται να έπαιξε κομβικό ρόλο στην υπόθεση. Σύμφωνα με πληροφορίες, στο «στόχαστρο» των δικαστικών αρχών έχει μπει ο επονομαζόμενος «Μιχάλης», ο οποίος φέρεται να συνόδευε την ανήλικη στα αυτοκίνητα των βιαστών της ενώ εμφανίζεται να της έκλεινε και ραντεβού με «πελάτες» όπως ο προφυλακισμένος Ηλίας Μίχος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η «δράση» του «Μιχάλη» αποκαλύπτεται μέσα από τις καταθέσεις της 12χρονης καθώς εμφανίζεται να παροτρύνει το παιδί να «υπακούει» μόνο στον ίδιο και τον Ηλία Μίχο, της έκλεινε ραντεβού σε ξενοδοχεία τα οποία εκείνη αρνούνταν, ενώ την πίεζε να πηγαίνει σε ραντεβού.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.