ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Κολωνός: Η «ιδιαίτερη» σχέση του Η.Μίχου και της μητέρας της 12χρονης

Νέα στοιχεία στην υπόθεση βιασμού της 12χρονης

Κολωνός: Η «ιδιαίτερη» σχέση του Η.Μίχου και της μητέρας της 12χρονης

Προφυλακισμένος στα Γρεβενά παραμένει ο παιδοβιαστής και κομματάρχης της ΝΔ Ηλίας Μίχος ο οποίος κατηγορείται για μαστροπεία σε βάρος της 12χρονης από τον Κολωνό, ενώ η μητέρα του παιδιού βρίσκεται στις φυλακές Κορυδαλλού.

Την ίδια ώρα, φίλος του κατηγορούμενου ισχυρίστηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR ότι ο 53χρονος και η 37χρονη γυναίκα είχαν στο παρελθόν μια “ιδιαίτερη” σχέση. Όπως λέει ήταν μία σχέση περίπλοκη που ίσως ξέφευγε από τα όρια εργοδότη και υπαλλήλου.

“Η μητέρα του παιδιού ερχόταν τακτικά εδώ (σ.σ. στο μαγαζί του). Τακτικά, σε μόνιμη βάση σχεδόν. Δηλαδή μέσα στην εβδομάδα μπορεί να την έβλεπα και τέσσερις, πέντε φορές” ανέφερε αρχικά.

“Το κοριτσάκι αυτό το έστελνε η μάνα του για ψώνια. Έτυχε όταν το έστελνε για ψώνια να έρθει και σε αυτό το μαγαζί. Και από τη στιγμή που μπήκε μέσα σε αυτό το μαγαζί… Τώρα τα υπόλοιπα πώς γίνανε…” πρόσθεσε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

“Ο Ηλίας ήταν πάντα με ένα κινητό στο χέρι, πάντα σκυφτός πάνω από το κινητό. Μόνιμα, δηλαδή, όποτε και να τον έβλεπες σου μίλαγε, αλλά το βλέμμα του ήταν στο κινητό. Δε σε κοίταζε, κοίταζε μόνο το κινητό” επισήμανε ο φίλος του 53χρονου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.