ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Κολωνός: Ισόβια στον Η.Μίχο για τον βιασμό της 12χρονης – Ελεύθερη άμεσα η μητέρα της

Αναλυτικά οι ποινές που επιβλήθηκαν στους κατηγορούμενους

Κολωνός: Ισόβια στον Η.Μίχο για τον βιασμό της 12χρονης – Ελεύθερη άμεσα η μητέρα της

Το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας, επέβαλε την ποινή της ισόβιας κάθειρξης στον 55χρονο Ηλία Μίχο, για το βιασμό της 12χρονης από τον Κολωνό.

Παράλληλα του επέβαλε συνολική ποινή 41 ετών για τις υπόλοιπες πράξεις για τις οποίες καταδικάστηκε.

Ποινή κάθειρξης 12 ετών για διακεκριμένη μαστροπεία και επιπλέον 12 ετών για παιδική πορνογραφία επέβαλε το δικαστήριο στον 59χρονο «Μιχάλη».

Για τη μητέρα της 12χρονης, η οποία καταδικάστηκε για πλημμεληματική εκβίαση, το δικαστήριο επέβαλε ποινή 20 μηνών και αναμένεται άμεσα να βρεθεί εκτός φυλακής, καθώς, λόγω προφυλάκισης, θεωρείται ότι έχει εκτίσει την ποινή.

Σε όλους έχουν επιβληθεί και χρηματικές ποινές.

Για τους λοιπούς καταδικασθέντες το δικαστήριο έχει επιβάλει ποινές που ξεκινούν από 13 μήνες και φτάνουν τα 7 έτη.

Η εισαγγελέας ζήτησε να αφεθούν ελεύθεροι όλοι οι καταδικασθέντες πλην Μίχου και Μιχάλη 

Η εισαγγελέας ζήτησε να αφεθούν ελεύθεροι μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης σε δεύτερο βαθμό οι 17 κατηγορούμενοι για την σεξουαλική κακοποίηση της 12χρονης από τον Κολωνό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σε όσους δόθηκε αναστολή μέχρι την έφεση επιβλήθηκαν περιοριστικοί όροι (κατά περίπτωση απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και εμφάνιση σε ΑΤ) και σε κάποιους χρηματικές εγγυήσεις.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.