Κολωνός: Ο παιδοβιαστής Ηλίας Μίχος πουλούσε γυμνές φωτογραφίες του παιδιού για 20-25 ευρώ

Ανατριχιαστικές αποκαλύψεις

Κολωνός: Ο παιδοβιαστής Ηλίας Μίχος πουλούσε γυμνές φωτογραφίες του παιδιού για 20-25 ευρώ

Το 12χρονο κορίτσι επιβεβαίωσε ότι ο 53χρονος παιδοβιαστής νεοδημοκράτης Ηλίας Μίχος, είχε στην κατοχή του γυμνές φωτογραφίες της.

Άλλωστε ανάγκαζε το παιδί να βγάζει τέτοιες φωτογραφίες προκειμένου να τις πουλήσει. «Έβαζαν 20 και 25 ευρώ στην κάρτα της μαμάς μου για τις φωτογραφίες. Κάποιες φορές έβαζαν και 50 ευρώ», είπε σε μία από τις καταθέσεις της η ανήλικη, συμπληρώνοντας:

Πιστεύετε ότι η κυβέρνηση του Κ.Μητσοτάκη στο σκάνδαλο Πάτση:

  • Είναι αθώα (4%, 674 Votes)
  • Ήξερε αλλά προσπαθούσε να διακόψει την δραστηριότητά του (8%, 1.250 Votes)
  • Είναι συνένοχη και πρέπει να παραιτηθεί (86%, 14.026 Votes)
  • Δεν ξέρω/Δεν απαντώ (2%, 368 Votes)

Σύνολο ψήφων: 16.318

Loading ... Loading ...

«Οι άνδρες μού ζήταγαν το IBAN και το έδινε ο Μίχος. Κάποιοι έβαζαν χρήματα επειδή τους είχε στείλει φωτογραφίες και βίντεο. Με κάποιους δεν είχα συναντηθεί ποτέ από κοντά. Απλά πλήρωναν για να παίρνουν φωτογραφίες».

Σύμφωνα με το LiveNews τα εμβάσματα που βρέθηκαν στον λογαριασμό της μητέρας ίσως να προέρχονται από άνδρες που αγόραζαν φωτογραφίες του κοριτσιού χωρίς να έχει διευκρινιστεί ακόμα ποιος έπαιρνε αυτά τα χρήματα.

Όπως προκύπτει από τις καταθέσεις της ανήλικης, ο 53χρονος προφυλακισμένος, βασικός κατηγορούμενος για την υπόθεση, της έδινε οδηγίες για το πώς πρέπει να φαίνεται στις φωτογραφίες, οι οποίες στη συνέχεια πήγαιναν για πώληση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Τις φωτογραφίες τις τράβαγε ο Μίχος. Μου έλεγε τι να κάνω και πώς να στηθώ στον φακό. Μου έδινε οδηγίες πώς να βγάλω και μόνη μου», λέει η 12χρονη που αναφέρει ακόμα πως της έλεγε τι να φοράει.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.