ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στο μπάσκετ πάμε καλά...

Κολωνός: Τι αποκαλύπτει γειτόνισσα του παιδοβιαστή Η.Μίχου – «Το κορίτσι δεν έδειχνε μεγαλύτερο»

«Ήταν πολύ διαχυτικός σε σημείο χυδαιότητας»

Κολωνός: Τι αποκαλύπτει γειτόνισσα του παιδοβιαστή Η.Μίχου – «Το κορίτσι δεν έδειχνε μεγαλύτερο»

Μία γυναίκα, γειτόνισσα του παιδοβιαστή και μαστροπού κομματάρχη της ΝΔ, Ηλία Μίχου, διαψεύδει τους ισχυρισμούς ορισμένων εκ των προφυλακισθέντων για το βιασμό της 12χρονης ότι το κορίτσι έδειχνε μεγαλύτερο, ενώ μιλάει και για τον 53χρονο, σκιαγραφώντας το προφίλ του.

«Ούτε καν. Όχι. Αυτό είναι ψευδές, το ξέρω καλά το κοριτσάκι. Το έχω δει πολλές φορές να κυκλοφορεί και μόνο του και με τα αδερφάκια του. Είναι ένα παιδάκι σεμνά ντυμένο, με το τζινάκι του, το φουτεράκι του, τα αθλητικά του. Ποτέ δεν το είχα δει ούτε προκλητικά ντυμένο ούτε βαμμένο», ανέφερε σε τηλεοπτικό σταθμό η γειτόνισσα του Η.Μίχου.

«Το κοριτσάκι ήταν ένα γλυκύτατο πλάσμα, πάντα χαμογελαστή και σεμνά ντυμένο. Έβλεπες ένα κοριτσάκι που ήταν μικρό. Ούτε βαμμένο ούτε μεγαλίστικα ντυμένο. Καμία σχέση, έβλεπες ένα κοριτσάκι που ήταν δημοτικό άντε αρχές γυμνασίου. Το έβλεπες ήταν ανήλικο. Η οικογένεια ξέραμε ότι είχαν πολύ σοβαρά προβλήματα», πρόσθεσε στο ίδιο θέμα.

Μιλώντας για τον 53χρονο προφυλακισμένο στις φυλακές Γρεβενών είπε ότι «είχε χτίσει καλό όνομα στη γειτονιά. Και η σύζυγός και ο γιος του είχαν χτίσει καλό όνομα. Όλοι τους ήξεραν, τους σέβονταν, ήταν άνθρωποι που φαίνονται ευυπόληπτοι. Διακαώς προσπαθούσε να φτιάξει μία εικόνα ενός ανθρώπου που είχε διασυνδέσεις στον πολιτικό, στον θρησκευτικό και τον καλλιτεχνικό χώρο. Ήταν άνθρωπος που έκανε δωρεές, βοηθούσε κόσμο γενικότερα. Δεν είναι τυχαία όλα αυτά, ήξερε τι έκανε».

Κατά την εκτίμησή της, μάλιστα, «δεν μπορεί (σ.σ. ο Ηλίας Μίχος) να έφτασε με τέτοια οργάνωση και μεθόδευση και να ξεκίνησε ξαφνικά με την 12χρονη. Θεωρώ πως η δράση του ξεκίνησε χρόνια πριν. Προφανώς ήξερε τι έκανε. Το έχτισε αυτό, το έχει ανάγει σε επάγγελμα, σε επιχείρηση. Είχε πελατολόγιο, είχε φτιάξει προφίλ, είχε, είχε, είχε… Θεωρώ στην πορεία θα βρουν κι άλλα παιδάκια».

Η γυναίκα μίλησε, τέλος, και για τη συμπεριφορά του 53χρονου τον οποίο χαρακτήρισε «αισχρό».

«Σε ό,τι αφορά στη συμπεριφορά του προς εμένα, δε θα πω ότι ήταν επαγγελματική. Ήταν πολύ διαχυτικός σε σημείο χυδαιότητας. Όποτε έμπαινα στο κατάστημά του με κοιτούσε περίεργα. Οι φιλοφρονήσεις του ήταν διαχυτικές σε σημείο που με έκανε να νιώθω άσχημα», κατέληξε στην μαρτυρία της για τον Ηλία Μίχο η γειτόνισσά του.

Μάλιστα, αποκάλυψε και ένα περιστατικό που όπως τόνισε ήταν και το τελευταίο που είχε οποιαδήποτε επίδραση μαζί του: «Περπατούσα στο δρόμο και σταμάτησε με το φορτηγάκι του και μου έκανε μια χυδαία χειρονομία. Κάτι μου είπε, δεν θυμάμαι ακριβώς. Ήταν αισχρός».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.