ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Κορινθία: «Αφήστε μας ήσυχους, θέλουμε την ησυχία μας» λένε τα παιδιά της οικογένειας των «παλαιοχριστιανών»

«Μεταξύ μας είμαστε όλοι αδέρφια», είχε πει ο πατέρας της οικογένειας

Κορινθία: «Αφήστε μας ήσυχους, θέλουμε την ησυχία μας» λένε τα παιδιά της οικογένειας των «παλαιοχριστιανών»

Με αμείωτο ρυθμό να συνεχίζονται οι έρευνες για την οικογένεια των «παλαιοχριστιανών» που ζούσε στην Κορινθία.

Τα παιδιά της οικογένειας λένε «Αφήστε μας ήσυχους, θέλουμε την ησυχία μας» και οι απαντήσεις που δίνουν είναι συγκεχυμένες.

«Μεταξύ μας είμαστε όλοι αδέρφια», είχε πει ο πατέρας της οικογένειας που πήγε στον εισαγγελέα και ζήτησε προθεσμία για να απολογηθεί την Τετάρτη, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του MEGA.

«Τελείωσα το Δημοτικό, μου αρέσει να διαβάζω βιβλία», θα πει ένα άλλο από τα αδέρφια της οικογένειας των παλαιοχριστιανών στην Κορινθία. Κάποιο από τα άλλα παιδιά θα πει τον λόγο που επιτέθηκε στην Αστυνομία.

Τι λέει η αδερφή του πατέρα της οικογένειας των παλαιοχριστιανών

Από την πλευρά της, πάντως, η αδερφή του πατέρα της οικογένειας, μιλώντας στο T-Live στον Alpha, ανέφερε: «Έπεσα από τα σύννεφα». Υποστήριξε ότι ήταν σε συνεχή επικοινωνία επικοινωνία με την οικογένεια. Όμως, δεν γνώριζε τις συνθήκες διαβίωσής τους. Μάλιστα αποκαλύπτει ότι υπήρξε καθηγητής μουσικής πριν ξεκινήσει να εργάζεται στο δημόσιο.

«Εγώ τα έμαθα από την τηλεόραση και έπεσα από τα σύννεφα και ανησυχώ και για τον αδελφό μου και για τη νύφη μου και για τα ανίψια μου», λέει η αδελφή του παλαιοχριστιανού στον Alpha.

Μάλιστα, προσθέτει: «Τηλεφωνική επικοινωνία είχαμε όπως όλα τα αδέλφια, ο καθένας με την οικογένειά του, αλλά δεν είχα πάει ας πούμε ποτέ να δω πού ζει. Εγώ ανησυχώ πολύ για τα ανίψια μου και για τον αδελφό μου και για την σύζυγό του. Δεν περίμενα εγώ κάτι», αναφέρει και εξηγεί «Δεν μου είχε εκφράσει ότι υπάρχει κάποιο πρόβλημα, θέλανε πάντα να ζήσουν μία αγροτική ζωή, τους άρεσε. Αυτό το κτήμα είναι αγορασμένο από τον αδελφό μου και τη σύζυγό του. Μας το είχε εκφράσει αυτό, ότι θα αγοράσουν ένα οικόπεδο μεγάλο να καλλιεργήσουν να έχουν το σπίτι τους».

«Είναι ένας άξιος άνθρωπος ο αδελφός μου, πολύ φιλότιμο παιδί, πολύ μορφωμένο παιδί και με αξίες. Είναι καθηγητής μουσικής, εργαζόταν στην Αθήνα, μετά μπήκε στο Δημόσιο και έκανε την οικογένειά του», σημειώνει και τονίζει ότι «Ο αδελφός μου και η νύφη μου ξέρουν ότι τους αγαπάω και τα παιδιά πάρα πολύ και ότι ό,τι χρειαστούν θα μπορούσαν να μου το εκφράσουν».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Δεν μπορώ εγώ να του πω πού θα πιστεύει ή να μην φτιάξει εκκλησία. Κανονικά το παλαιό ημερολόγιο είναι το κανονικό, αυτό το γνωρίζουν ολοι. Δεν νομίζω οτι είναι αδίκημα ότι είναι παλαιοχριστιανός», κορι «Εγώ το είδα στην τηλεόραση και έπεσα από τα σύννεφα, είμαι δίπλα του και ό,τι θέλει να μου το ζητήσει και όλοι στην οικογένεια τον αγαπάμε και τα παιδιά και είμαστε δίπλα του».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.