ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Κορινθία: Ενώπιον του εισαγγελέα αύριο ο πατέρας της οικογένειας των «παλαιοχριστιανών»

Αγνωστο με ποιες κατηγορίες

Κορινθία: Ενώπιον του εισαγγελέα αύριο ο πατέρας της οικογένειας των «παλαιοχριστιανών»

Ο πατέρας της οικογένειας των «παλαιοχριστιανών» που ζούσε στην ορεινή Κορινθία αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα με άγνωστες κατηγορίες.

Ο πατέρας συνελήφθη και στις 10.00 το πρωί της Δευτέρας θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα για να του απαγγελθούν κατηγορίες. Όσο για το 15χρονο αγόρι, σύμφωνα με την ΕΡΤ λίγο μετά τις 18:00 έφυγε από την Αστυνομική Διεύθυνση Κορίνθου, με συμβατικό όχημα της αστυνομίας, συνοδευόμενος από την 19χρονη αδερφή του. Οδηγείται για εξετάσεις στο νοσοκομείο Παίδων.

Αρχικά ο πατέρας είχε προσαχθεί στην αστυνομική διεύθυνση Κορίνθου. Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης φαίνεται πως αντιστάθηκε. Όπως έγινε γνωστό, η προσαγωγή μετατράπηκε σε σύλληψη, με την κατηγορία για απείθεια και τον Νόμο για την υποχρεωτικότητα φοίτησης των παιδιών σε σχολείο.

Ακόμα παραμένει άγνωστο πού βρίσκεται η μητέρα της οικογένειας με τα παιδιά, μεταξύ των οποίων ένα μωρό δικό της και ένα της μεγαλύτερης κόρης της…

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η επιχείρηση στο κοινόβιο έγινε παρουσία εισαγγελέα, ενώ στο σημείο ήταν κοινωνικοί λειτουργοί από τις υπηρεσίες του δήμου Ξυλοκάστρου, που θα συντάξουν σχετική έκθεση για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες ζούσαν τα παιδιά, τα οποία δεν πήγαιναν σχολείο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.