ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Κορινθία: Νέα στοιχεία για τον πατέρα του παιδιού της κόρης του παλαιοχριστιανού Μ.Καλαϊτζιδάκη

Τι είπε ο ίδιος ο παλαιοχριστιανός

Κορινθία: Νέα στοιχεία για τον πατέρα του παιδιού της κόρης του παλαιοχριστιανού Μ.Καλαϊτζιδάκη

Ο Παλαιοχριστιανός Μανώλης, μιλώντας σε τηλεοπτικό σταθμό κατονόμασε νέο άνθρωπο ως πατέρα του παιδιού της κόρης του.

Σύμφωνα με όσα είπε αυτή τη φορά ο 45χρονος ο πατέρας του παιδιού της κόρης του δεν είναι ο πατήρ Κλεομένης αλλά «ένα παιδί που βρισκόταν κοντά στον Κλεομένη»!

Παράλληλα ο παλαιοχριστιανός Μανώλης ανέφερε πως φιλοξενείται από έναν φίλο του ωστόσο δεν έχει εμφανιστεί η σύζυγός του, Σεβαστή, και τα παιδιά τους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Να σημειώσουμε πως τις προηγούμενες ημέρες ο Μανώλης τόνιζε πως δεν ασχολείται με τα προσωπικά της κόρης του, καθώς «είναι ενήλικη», μετά ανέφερε σύμφωνα με τον δικηγόρο του, Ανδρέα Θεοδωρόπουλο, πως είναι το «πατέρα Κλεομένη» για να φτάσουμε σήμερα στο «είναι ένα παιδί κοντά στον Κλεομένη».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.