ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Κορινθία: Ο πατέρας της οικογένειας των «παλαιοχριστιανών» αρνείται να υποβληθεί σε τεστ DNA

Το ερώτημα έχει να κάνει με το 11 μηνών βρέφος το οποίο είναι της κόρης του

Κορινθία: Ο πατέρας της οικογένειας των «παλαιοχριστιανών» αρνείται να υποβληθεί σε τεστ DNA

Ο «παλαιοχριστιανός» Μανώλης από την ορεινή Κορινθία αρνείται να κάνει εξέταση DNA για ταυτοποίηση με το 11 μηνών βρέφος και είναι κάθετος σε αυτό.

Το ερώτημα παραμένει ωστόσο για το μικρό παιδί το οποίο ισχυρίζονται ότι είναι της κόρης του, Παρασκευής.

Αν και έλαβε γνώση ότι έχει ζητηθεί από την εισαγγελία η συγκεκριμένη διαδικασία εκείνος δεν αλλάζει γνώμη.

Σε ερώτηση για το που βρίσκονται τα παιδιά του, ο Μανώλης απάντησε ότι δεν γνωρίζει και ελπίζει να μην είναι στην Ικαρία, όπου ζούσαν εκεί για αρκετά χρόνια.

Αύριο αναμένεται να βγει και να έρθει σε επικοινωνία μαζί τους. Να σημειωθεί πως 3 από τα παιδιά συνεχίζουν να αγνοούνται μαζί με την μητέρα τους και η ΕΛ.ΑΣ δεν τους έχει εντοπίσει ακόμη ενώ τα δυο άλλα έμειναν στην καλύβα των παλαιοχριστιανών.

Τις αρχικές πληροφορίες ότι τα ανήλικα παιδιά βρίσκονται σε συγγενικό πρόσωπο (σ.σ. στη γιαγιά τους), διαδέχονται νέα στοιχεία.

Σύμφωνα λοιπόν με ρεπορτάζ, τα παιδιά βρέθηκαν σε μοναστήρι παλαιοημερολογιτών στη Θεσσαλία, το οποίο μάλιστα είναι ένα και από τα πιο σκληρά που υπάρχουν και δεν τους δίνεται η δυνατότητα να έχουν καμία επαφή με τον έξω κόσμο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.