ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Κόρινθος: Συνελήφθησαν δύο άνδρες για ναρκωτικά – Διακινούσαν χασίς, ecstasy και lsd

Οι συλληφθέντες αναμένεται να οδηγηθούν στον εισαγγελέα

Κόρινθος: Συνελήφθησαν δύο άνδρες για ναρκωτικά – Διακινούσαν χασίς, ecstasy και lsd

Άνδρες της Ελληνικής Αστυνομίας, συνέλαβαν στην Κόρινθο δύο άνδρες 34 και 37 ετών, για κατοχή 4 κιλών χασίς.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την αστυνομία, ύστερα από την αξιοποίηση στοιχείων που είχε συγκεντρώσει το τμήμα Ασφαλείας, προέκυψε ότι οι δύο συλληφθέντες διακινούσαν ναρκωτικές ουσίες και κυρίως κάνναβη.

Σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στα σπίτια του 34χρονου και του 37χρονου βρέθηκαν, σύμφωνα με την αστυνομία, 16 δενδρύλλια κάνναβης, συμπιεσμένα φύλλα κάνναβης, συνολικού βάρους 2.295 γραμμαρίων, ποσότητες κάνναβης (φούντα), συνολικού βάρους 1.648 γραμμαρίων, μικροποσότητα κοκαΐνης, μικροποσότητα σπόρων κάνναβης,34 ναρκωτικά δισκία “ecstasy”, 38 καρτελάκια εμποτισμένα με LSD, μια ζυγαριά ακριβείας, 2 κινητά τηλέφωνα και το χρηματικό ποσό των -450- ευρώ, ως προερχόμενο από τη διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι συλληφθέντες αναμένεται να οδηγηθούν στον εισαγγελέα, ενώ οι αστυνομικοί του τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου συνεχίζουν τις έρευνες για την υπόθεση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.