ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Κορωπί: Βρέθηκαν ανθρώπινα οστά σε πρόχειρο τάφο κοντά στο ΚΕΦΣΚΥ

Η σορός που βρέθηκε πρέπει να έχει ταφεί τον τελευταίο χρόνο

Κορωπί: Βρέθηκαν ανθρώπινα οστά σε πρόχειρο τάφο κοντά στο ΚΕΦΣΚΥ

Ένα ανθρώπινο κρανίο και οστά βρέθηκαν σε έναν πρόχειρο τάφο στο Κορωπί και συγκεκριμένα μέσα στο στρατόπεδο της Πολεμικής Αεροπορίας ΚΕΦΣΚΥ (Κέντρο Εκπαίδευσης Φρουρών μετά Σκύλου) το πρωί της Δευτέρας (04.09.2023).

Με πρωτοβουλία αξιωματικού του Τ/Α Κορωπίου, το Σάββατο κλήθηκε συνεργείο της Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας Anubis Coldcase K9 Team για επιπλέον έρευνα ανθρωπίνων οστών γύρω από το στρατόπεδο ΚΕΦΣΚΥ.

Μετά από εκτεταμένες έρευνες του συνεργείου με εκπαιδευμένο σκύλο, σε απόσταση 357 μέτρων από την βορεινή πλευρά του στρατοπέδου και σε δύσβατο σημείο εντοπίστηκε ο πρόχειρος τάφος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με πληροφορίες του Mesogianews, η σορός που βρέθηκε πρέπει να έχει ταφεί τον τελευταίο χρόνο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.