Κως: Απειλούσαν 28χρονη δασκάλα με «ροζ» βίντεο – Της ζήτησαν 1.000 ευρώ για να μην το δημοσιεύσουν

Η 28χρονη δεν έδωσε τα χρήματα και τις επόμενες ώρες, διαδικτυακοί της φίλοι άρχισαν να τις στέλνουν μηνύματα λέγοντάς της, πως είχαν λάβει το επίμαχο βίντεο

Κως: Απειλούσαν 28χρονη δασκάλα με «ροζ» βίντεο – Της ζήτησαν 1.000 ευρώ για να μην το δημοσιεύσουν

Βίντεο με προσωπικές ερωτικές στιγμές, μιας νεαρής δασκάλας, μοιράστηκε σε διαδικτυακούς της φίλους στο messenger, με αποτέλεσμα η ίδια να βρίσκεται σε κατάσταση σοκ.

H 28χρονη από την Κω, την περασμένη Παρασκευή (27-01-2023) έλαβε στο messenger, από κάποιον χρήστη, ένα στιγμιότυπο οθόνης από βίντεο με προσωπικές της στιγμές.

Ο άγνωστος την εκβίασε πως αν δεν του έδινε το ποσό των 1.000 ευρώ, θα διέρρεε το βίντεo. Η 28χρονη δεν έδωσε τα χρήματα και διέκοψε την επικοινωνία. Τις επόμενες ώρες, διαδικτυακοί της φίλοι άρχισαν να τις στέλνουν μηνύματα λέγοντάς της, πως είχαν λάβει το επίμαχο βίντεο.

Η κοπέλα υπέβαλε μήνυση στην αστυνομία σε βάρος άγνωστου δράστη, για εκβίαση και παράνομη πρόσβαση σε πληροφοριακό σύστημα. Πιο συγκεκριμένα, στις 28 Ιανουαρίου 2023 καταγγέλθηκε στο Α.Τ. Ηρακλειδών από μια 28χρονη δασκάλα εκβίαση, παράνομη πρόσβαση σε πληροφοριακό σύστημα» και του Νόμου 4624/2019 «Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα».

Συγκεκριμένα στις 27 Ιανουαρίου 2023 στις 18:37 δέχτηκε ηλεκτρονικό μήνυμα στο κινητό της τηλέφωνο στην εφαρμογή Instagram από συγκεκριμένο προφίλ άνδρα, με το οποίο της ζητήθηκε να του αποστείλει τον τηλεφωνικό της αριθμό, το οποίο και έκανε μετά από τρεις ώρες περίπου.

Λίγες ώρες μετά δέχτηκε ηλεκτρονικό μήνυμα από το Facebook για έκδοση νέου κωδικού του λογαριασμού της.

Στη συνέχεια δέχθηκε μέσω της εφαρμογής messenger από τον λογαριασμό του ίδιου ατόμου με το οποίο είχε συνομιλήσει στο Instagram ένα στιγμιότυπο οθόνης με βίντεο από προσωπικές της στιγμές ερωτικού περιεχομένου, με το οποίο την εκβίασε ότι θα το διαρρεύσει στις επαφές της στο messenger εάν δεν του κατέβαλλε το χρηματικό ποσό των 1.000 ευρώ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Δεν κατέβαλε το χρηματικό ποσό που της ζητήθηκε και διέκοψε την επικοινωνία και την 28η Ιανουαρίου 2022 ενημερώθηκε από διαδικτυακούς της φίλους, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (Instagram και Facebook) ότι είχαν λάβει μηνύματα από τα αντίστοιχα προφίλ της στις προαναφερθείσες διαδικτυακές πλατφόρμες με τα οποία τους ζητήθηκαν χρηματικά ποσά, ενώ σε μερικούς εξ αυτών είχε προωθηθεί το ανωτέρω βίντεο ερωτικού περιεχομένου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.