ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Κως: «Η Αναστάζια έπεσε θύμα απαγωγής» λέει η μητέρα της 27χρονης που εξαφανίστηκε

Έχουν χαθεί από τη Δευτέρα τα ίχνη της

Κως: «Η Αναστάζια έπεσε θύμα απαγωγής» λέει η μητέρα της 27χρονης που εξαφανίστηκε

Η οικογένεια της 27χρονης Αναστάζια Ρουμπίνσκα, που εξαφανίστηκε στην Κω, περνά στιγμές αγωνίας, με τη μητέρα της να υποστηρίζει ότι την έχουν απαγάγει.

Για την εξαφάνισή της συνελήφθη 32χρονος Μπαγκλαντεσιανός, που φέρεται ότι είναι ο βασικός ύποπτος και ο οποίος κατηγορείται για αρπαγή.

Η μητέρα της υποστηρίζει ότι η 27χρονη έπεσε θύμα απαγωγής. «Δεν μπορώ να αποκαλύψω λεπτομέρειες, αλλά ισχυρίζομαι ότι η κόρη μου απήχθη», δήλωσε στον πολωνικό ιστότοπο tuwroclaw.

Τα ίχνη της Αναστάζια χάθηκαν από τη Δευτέρα 12 Ιουνίου. Η κοπέλα είχε τακτική επαφή με την οικογένειά της. Το βράδυ της Κυριακής μίλησε με τη μητέρα της στο τηλέφωνο. Αυτή ήταν και η τελευταία τους επικοινωνία. Από τη Δευτέρα το τηλέφωνο της 27χρονης είναι ανενεργό.

Σύμφωνα με τον ιστότοπο, η Αναστάζια, με καταγωγή από το Βρότσλαβ, αποφοίτησε από τεχνική σχολή κομμωτικής. Έχει ύψος 1,69 μέτρα, λεπτή σωματική διάπλαση και ξανθά μαλλιά, ενώ στο χέρι της έχει ένα έγκαυμα.

Ένας Μπαγκλαντεσιανός ο βασικός ύποπτος

Ο Μπαγκλαντεσιανός που συνελήφθη ως βασικός ύποπτος, κατηγορείται για αρπαγή καθώς σύμφωνα με τα στοιχεία που προκύπτουν, φαίνεται να εκμεταλλεύτηκε την κατάσταση μέθης στην οποία βρισκόταν η κοπέλα και να συνευρέθηκε ερωτικά μαζί της.

Όλα ξεκίνησαν τη Δευτέρα. Η 27χρονη από την Πολωνία είχε ρεπό από το ξενοδοχείο που εργαζόταν στο νησί, ενώ ο 28χρονος ομοεθνής σύντροφός της δούλευε κανονικά (στο ίδιο ξενοδοχείο). Η κοπέλα αποφάσισε να βγει έξω μόνη της. Κάποια στιγμή μέθυσε και συναντήθηκε με την παρέα των πέντε αλλοδαπών (Πακιστανών και Μπαγκλαντεσιανών). Τότε, οι αλλοδαποί της πρότειναν να την πάνε στο σπίτι τους μέχρι να αισθανθεί καλύτερα, όπως και έγινε.

Ο Μπαγκλαντεσιανός παραδέχθηκε ότι στο σπίτι συνευρέθηκε σεξουαλικά με την κοπέλα. Στη συνέχεια, όπως ανέφερε ο ίδιος, την άφησε σε εξωτερικό χώρο κοντά στο σπίτι του και έφυγε.

Όπως προέκυψε όμως, έπειτα από έρευνα της Αστυνομίας, στο σημείο που υπέδειξε ο Μπαγκλαντεσιανός δεν βρέθηκε κανένα ίχνος της κοπέλας, ενώ ούτε οι κάμερες που ήταν εκεί έδειξαν κάποια κίνηση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Drones και ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά «χτενίζουν» την περιοχή προκειμένου να βρεθεί καποιο στοιχείο που θα οδηγήσει στον εντοπισμό της νεαρής κοπέλα απο την Πολωνία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.