ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Κως: «Η κοπέλα και ο 32χρονος έπιναν μπύρες – Τους άκουσα να φεύγουν» λέει ο συγκάτοικος του Μπαγκλαντεσιανού

«Γύρω στη μια ξύπνησα και είδα πως δεν ήταν εδώ και τον πήρα τηλέφωνο αλλά το κινητό ήταν κλειστό

Κως: «Η κοπέλα και ο 32χρονος έπιναν μπύρες – Τους άκουσα να φεύγουν» λέει ο συγκάτοικος του Μπαγκλαντεσιανού

Ο Πακιστανός συγκάτοικος του 32χρονου Μπαγκλαντεσιανού που κατηγορείται για τη δολοφονία της Αναστάζια στην Κω είπε τα πρώτα του λόγια για την υπόθεση.

Συγκεκριμένα ο συγκάτοικος του 32χρονου από το Μπαγκλαντές που κρατείται από τις Αρχές και θεωρείται ο βασικός ύποπτος για τη δολοφονία της 27χρονης στην Κω μίλησε στο Mega.

«Κάθε μέρα πάω στην αστυνομία και ο,τι ξέρω το έχω πει. Η κοπέλα ήταν εδώ και καθόταν σε αυτή την καρέκλα. Ήρθε εδώ και μου είπε δεν έχω σπίτι και να μείνουν μαζί και τον φιλοξένησα δυο μήνες. Δεν δούλευε ένα μήνα ήταν σπίτι».

Το βράδυ της Δευτέρας επέστρεψε στο σπίτι του και σοκαρίστηκε όταν είδε τον 32χρονο να πίνει μπίρες με την 27χρονη και του ζήτησε να φύγει από το σπίτι και επικράτησε ένταση.

Του είπα «γιατί έφερες αυτό το κορίτσι εδώ» και μου είπε πως είναι φίλοι. «Γύρω στη μια ξύπνησα και είδα πως δεν ήταν εδώ και τον πήρα τηλέφωνο αλλά το κινητό ήταν κλειστό. Τον πήρα και στις 2 αλλά πάλι ήταν απενεργοποιημένο».

«Έδινε 100 ευρώ στο σπίτι, αν και δεν δούλευε για ένα μήνα» τόνισε και ξεκαθάρισε πως δεν ξέρει αν έκανε ναρκωτικά ή αν πουλούσε.

«Γύρισα και είδα την κοπέλα σπίτι μας κα έπιναν μπύρες. Κρασί και μπύρες» τόνισε χαρακτηριστικά. Ακόμη τόνισε πως ποτέ ο 32χρονος δεν τους είχε πει πως θα φύγει για την Ιταλία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Άκουσα το μηχανάκι που έφυγαν ο συγκάτοικος και η κοπέλα» τόνισε χαρακτηριστικά ο συγκάτοικος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.