ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Κουκουλοφόροι έκαψαν ζωντανό 15χρονο στο Σύνταγμα επειδή φορούσε μπουφάν με την ελληνική Σημαία! – Εξαφανισμένη η αστυνομία!

Επιχείρησαν να σκοτώσουν ένα παιδί

Κουκουλοφόροι έκαψαν ζωντανό 15χρονο στο Σύνταγμα επειδή φορούσε μπουφάν με την ελληνική Σημαία! – Εξαφανισμένη η αστυνομία!

Κουκουλοφόροι έκαψαν ζωντανό 15χρονο στο Σύνταγμα το Σάββατο το βράδυ επειδή φορούσε μπουφάν με την ελληνική Σημαία ενώ την ίδια στιγμή η ελληνική αστυνομία ήταν εξαφανισμένη.

Το περιστατικό καταγράφηκε σε βίντεο το οποίο έχει στην διάθεσή του το pronews.gr

Πέραν του ανατριχιαστικού γεγονότος ότι δεκάδες άτομα που έκρυβαν τα χαρακτηριστικά τους επιτέθηκαν σε ένα παιδί για την αγάπη του για την Σημαία, επιχείρησαν να το σκοτώσουν.

Η επίθεση έγινε με ανθρωποκτόνο πρόθεση καθώς του πέταξαν φωτοβολίδα με αποτέλεσμα να προκληθούν στο παιδί εγκαύματα και να μεταφερθεί επειγόντως σε νοσοκομείο.

Η απουσία της αστυνομίας σε μία περιοχή υποτίθεται αυστηρά φυλασσόμενη ήταν χαρακτηριστική.

Σημειώνεται ότι τα άτομα αυτά προήλθαν από την «αντιφασιστική» συγκέντρωση που διοργάνωσε ο ΣΥΡΙΖΑ ενώ κοντά ήταν παρόντες βουλευτές του όπως και ο πρώην πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης.

Για αυτό βίαιο συμβάν πρέπει να δώσει εξηγήσεις και ο ΣΥΡΙΖΑ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σημειώνεται ότι το Σάββατο έγινε συγκέντρωση για την επέτειο των Ιμίων και θεώρησαν καλό στον ΣΥΡΙΖΑ (συσπειρώνει την εκλογική βάση καθώς πλησιάζουν οι εκλογές) να πραγματοποιήσουν μία… αντι-συγκέντρωση πράγμα που κατέληξε στα γεγονότα που φαίνονται στο βίντεο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.