ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ο Κασσελάκης θα τα «κουτσοκαταφέρει» στις ευρωκάλπες , ο Κούλης θα μείνει πρωθυπουργός, έτσι ή αλλιώς. Αυτόν τον Ανδρουλάκη λυπάμαι...

Κοζάνη: 16χρονος ήπιε παραφλού – Μεταφέρθηκε σε εξαιρετικά σοβαρή κατάσταση στο Μαμάτσειο

«Ήρθε ένα παιδί που ήταν πεθαμένο σχεδόν» είπε ο διευθυντής ΜΕΘ του Μαμάτσειου

Κοζάνη: 16χρονος ήπιε παραφλού – Μεταφέρθηκε σε εξαιρετικά σοβαρή κατάσταση στο Μαμάτσειο

Ο 16χρονος από την Κοζάνη ο οποίος κατανάλωσε ποσότητα παραφλού, υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, νοσηλεύεται σε κρίσιμη αλλά σταθερή κατάσταση στη ΜΕΘ στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο Θεσσαλονίκης.

Ο ανήλικος μεταφέρθηκε τη Μεγάλη Τετάρτη στο Μαμάτσειο νοσοκομείο Κοζάνης και μια μέρα αργότερα στο Ιπποκράτειο, με τους γιατρούς να παρακολουθούν συνεχώς την κάθε αντίδραση του οργανισμού του και να χαρακτηρίζουν κρίσιμες τις επόμενες ημέρες.

Ο ανήλικος μεταφέρθηκε σε εξαιρετικά σοβαρή κατάσταση στο Μαμάτσειο και εκεί οι γιατροί κέρδισαν την πρώτη κρίσιμη μάχη.

«Το παιδί ανέπτυξε όλα τα συμπτώματα που περιγράφει η βιβλιογραφία. Ήρθε ένα παιδί που ήταν πεθαμένο σχεδόν. Για ποιον λόγο δεν έκανε ανακοπή, ένας Θεός το ξέρει. Έπρεπε να αντιστρέψουμε τον θάνατο», είπε ο Κωνσταντίνος Στόκκος, διευθυντής ΜΕΘ του Μαμάτσειου, μιλώντας στην εκπομπή «Live News».

Παράλληλα ο κ. Στόκκος ανέφερε ότι το παιδί πήρε με κούριερ το παραφλού. «Δεν μπορώ να ξέρω για ποιο λόγο έγινε αυτό. Αυτή την ενημέρωση έχω», εξήγησε

Σε κάθε περίπτωση μάχη για τη σωτηρία του παιδιού συνεχίζεται με τους γιατρούς όσο περνούν οι μέρες χωρίς επιπλοκές, να εμφανίζονται όλο και πιο αισιόδοξοι για την τελική νίκη του παιδιού.

Γέφυρα ζωής για τον 16χρονο – «Θα τον κλαίγαμε» λέει η μητέρα του
Η μητέρα του 16χρονου μίλησε σε κεντρικό δελτίο ειδήσεων.

«Το λέω, το τονίζω και αυτό είναι που φωνάζω, καλά που ήταν εδώ οι άνθρωποι στην Κοζάνη και σώσανε το παιδί μας. Αυτή τη στιγμή θα το κλαίγαμε, γιατί το παιδί μας, όπως μας είπαν ήταν ελάχιστα πριν την ανακοπή. Αν δεν υπήρχε η ΜΕΘ της Κοζάνης, το παιδί μας δεν έφτανε ούτε Θεσσαλονίκη, ούτε Γιάννενα».

«Επειδή είναι ακριβό το αντίδοτο δεν υπάρχουν πολλές δόσεις και πήραμε σχεδόν όλες τις δόσεις από όλο τον ελλαδικό χώρο», είπε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Να ευχαριστήσουμε και την αστυνομία, η οποία δύο φορές έστησε γέφυρα ζωής προκειμένου να βρεθούν και να μεταφερθούν άμεσα τα αντίδοτα στο νοσοκομείο της Κοζάνης», λέει η μητέρα του έφηβου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.