ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Κοζάνη: 59χρονος αυτοκτόνησε χρησιμοποιώντας εκρηκτικά

Ο φερόμενος ως αυτόχειρας άφησε και ιδιόχειρο σημείωμα

Κοζάνη: 59χρονος αυτοκτόνησε χρησιμοποιώντας εκρηκτικά

Σε αυτοχειρία οφείλεται σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες ο θάνατος ενός 59χρονου στην Κοζάνη, καθώς φέρεται να προχώρησε στο απονενοημένο διάβημα με τη χρήση δυναμίτιδας.

Ειδικότερα, ο 59χρονος βρέθηκε γεμάτος αίματα, σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση, έχοντας τραύμα στο κεφάλι, με τις Αρχές να πιθανολογούν αρχικά ότι επρόκειτο για τραύμα από όπλο.

Σύμφωνα με περίοικους ακούστηκαν κλάματα και φωνές και στη συνέχεια, με τη συνδρομή Πυροσβεστικής, ανοίχτηκε η πόρτα του υπόγειου (αποθήκης) στη συγκεκριμένη πολυκατοικία.

Εκεί βρέθηκε σε κρίσιμη κατάσταση ο 59χρονος, ο οποίος διακομίσθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και συνοδεία της ΔΙΑΣ στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης, όπου λίγο αργότερα υπέκυψε στα βαρύτατα τραύματά του.

Ο 59χρονος φέρεται να χρησιμοποίησε εκρηκτική (δυναμίτη ή κροτίδα) τον οποίο άναψε και αυτοτραυματίστηκε με αποτέλεσμα τον μετέπειτα θάνατό του.

Οι άντρες της Ασφάλειας έψαξαν για όπλο στο χώρο, ωστόσο, όπως αναφέρει τοπικό μέσο, φαίνεται πως βρήκαν υπολείμματα δυναμίτιδας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο φερόμενος ως αυτόχειρας άφησε και ιδιόχειρο σημείωμα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.