ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Κρέστενα: 16χρονη κατήγγειλε 50χρονο φίλο του πατέρα της για απόπειρα βιασμού

Συνάδελφος και φίλος του πατέρα της

Κρέστενα: 16χρονη κατήγγειλε 50χρονο φίλο του πατέρα της για απόπειρα βιασμού

Η 16χρονη κοπέλα, κατήγγειλε πως, ένας άνδρας γύρω στα 50, συνάδελφος και φίλος του πατέρα της, αποπειράθηκε να την βιάσει.

Τις ακριβείς συνθήκες της απόπειρας βιασμού σε βάρος μίας 16χρονης, σε χωριό του δήμου Ανδρίτσαινας – Κρεστένων ερευνούν Αστυνομία και Δικαιοσύνη.

Το 16χρονο κορίτσι καταγγέλλει πως άνδρας περίπου 50 ετών, ο οποίος είναι συνάδελφος και φίλος του πατέρα της, αποπειράθηκε να την βιάσει.

Η ανήλικη μίλησε αμέσως στον πατέρα της και μαζί πήγαν στο Α.Τ. Κρεστένων για να καταγγείλουν το περιστατικό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 16χρονη εξετάστηκε από παιδοψυχολόγο, ενώ η έρευνα είναι ακόμη σε εξέλιξη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.