ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Κρήτη: Άνδρας έπεσε από ύψος 6 μέτρων – Στο νοσοκομείο με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ

Κρήτη: Άνδρας έπεσε από ύψος 6 μέτρων – Στο νοσοκομείο με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις

Συναγερμός σήμανε το βράδυ της Πέμπτης 15 Σεπτεμβρίου όταν ένας άνδρας κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες, βρέθηκε στο κενό από ύψος 6 περίπου μέτρων στο κέντρο του Ηρακλείου.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που μετέφερε τον τραυματία στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες της ιστοσελίδας cretapost.gr ο άνδρας έφερε κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις ωστόσο όταν παρελήφθη από τους διασώστες του ΕΚΑΒ είχε τις αισθήσεις ενώ το Κέντρο Άμεσης Βοήθειας ενημέρωσε το νοσοκομείο ώστε γιατροί και νοσηλευτικό να είναι έτοιμοι για την παραλαβή του περιστατικού.

Στο σημείο όπου σημειώθηκε το περιστατικό μετέβησαν και άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. προκειμένου να διερευνήσουν τις συνθήκες του ατυχήματος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.