ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Κρήτη: Ανήλικος κατηγορείται για διακίνηση ναρκωτικών

Ο ανήλικος δήλωσε μετανιωμένος στην απολογία του στην ανακρίτρια

Κρήτη: Ανήλικος κατηγορείται για διακίνηση ναρκωτικών

Ένας ανήλικος στο Ηράκλειο της Κρήτης βρίσκεται αντιμέτωπος με δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για διακίνηση ναρκωτικών, καθώς μετά από έλεγχο που πραγματοποίησε η ομάδα ΔΙ.ΑΣ βρέθηκε στην κατοχή του εννέα «φιξάκια» με συνολικά δέκα γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης βάρους από ένα ως 1,7 γραμμαρίου.

Ο έφηβος με καταγωγή από την Αλβανία, που δεν έχει κλείσει ακόμη τα 17, συνελήφθη και προσήχθη στην Δίωξη Ναρκωτικών, όπου ισχυρίστηκε ότι τα ναρκωτικά που βρέθηκαν στην κατοχή του ήταν για δική του χρήση.

Όμως, δεν έπεισε τον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηρακλείου στον οποίο οδηγήθηκε και του απήγγειλε κακουργηματική κατηγορία, ενώ και ο 40χρονος πατέρας του κατηγορείται για παραμέληση της εποπτείας ανηλίκου.

Ο ανήλικος δήλωσε μετανιωμένος στην απολογία του στην ανακρίτρια και υποστήριξε πως αποφάσισε να κάνει για πρώτη φορά χρήση κάνναβης μαζί με φίλους του, για να τη δοκιμάσουν και ότι δεν την αγόρασε για να την πουλήσει.

Στη συνέχεια, αφέθηκε ελεύθερος, ωστόσο η επιμέλειά του ανατέθηκε στην κοινωνική λειτουργό ως αναμορφωτικό μέτρο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.