ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Κρήτη: Από ναυτική φωτοβολίδα ο θάνατος του άντρα στον Άγιο Νικόλαο – Χειροπέδες σε δύο φίλους του

Νέα στοιχεία από την αστυνομική έρευνα

Κρήτη: Από ναυτική φωτοβολίδα ο θάνατος του άντρα στον Άγιο Νικόλαο – Χειροπέδες σε δύο φίλους του

Στο «φως» έρχονται νέα στοιχεία για τον θάνατο του νεαρού στην Κρήτη. Αν και αρχικά είχε γίνει γνωστό πως έσκασε στα χέρια του 33χρονου μία κροτίδα, η έρευνα έδειξε πως το κακό προκάλεσε μια ναυτική φωτοβολίδα.

Το θύμα διασκέδαζε μαζί με την παρέα του στον Άγιο Νικόλαο και όλοι μαζί φέρονται να εκτόξευαν βεγγαλικά και φωτοβολίδες. Μία από αυτές στάθηκε μοιραία για τη ζωή του άτυχου Μανώλη. Τον χτύπησε στην κοιλιακή χώρα και παρά την ταχύτατη μεταφορά του σε νοσοκομείο, οι γιατροί δεν κατάφεραν να του σώσουν τη ζωή.

Όλα έγιναν το βράδυ της Κυριακής 17 Μαρτίου, όταν ο 33χρονος μαζί με δυο ακόμη συνομήλικους του, πυροδοτούσαν ναυτικές φωτοβολίδες σήμανσης καπνού, σε κεντρικό σημείο της περιοχής του Αγίου Νικολάου στην Κρήτη.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ – ΜΠΕ η φωτοβολίδα που είχε ανάψει ο 33χρονος εξερράγη, προκαλώντας του εκτεταμένα τραύματα στην κοιλιακή χώρα. ‘Άμεσα μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο του Αγίου Νικολάου, όπου όμως εξέπνευσε λίγο μετά τα μεσάνυχτα.

Οι αστυνομικές αρχές συνέλαβαν τους δυο άνδρες που βρίσκονταν μαζί με τον 33χρονο, ενώ στο σημείο εντοπίστηκε και κατασχέθηκε αριθμός από τις φωτοβολίδες που είχαν ήδη πυροδοτηθεί και καεί.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο άνδρας μαζί με άλλους δύο συνομήλικους φίλους του, συνδιασκέδαζαν, ενώ είχαν ήδη πυροδοτήσει περίπου 20 ναυτικές φωτοβολίδες. Ο 33χρονος θέλησε να ανάψει μία ακόμη, ωστόσο πιθανότατα λόγω κακού χειρισμού, έσκασε πάνω του και συγκεκριμένα στην κοιλιακή χώρα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Από την αυτοψία των αστυνομικών στο σημείο της τραγωδίας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 10 πυροδοτημένες φωτοβολίδες ενώ ένας εκ των δύο φίλων του άτυχου νέου παρέδωσε στις αρχές δύο ακόμα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.