ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Κρήτη: Δύο αδέρφια επιτέθηκαν σε 19χρονο σε χώρο στάθμευσης – Η ανήλικη αδερφή τους βιντεοσκοπούσε τον ξυλοδαρμό

Συνελήφθησαν και οι γονείς τους για παραμέληση εποπτείας ενηλίκου

Κρήτη: Δύο αδέρφια επιτέθηκαν σε 19χρονο σε χώρο στάθμευσης – Η ανήλικη αδερφή τους βιντεοσκοπούσε τον ξυλοδαρμό

Τρία αδέρφια είναι οι πρωταγωνιστές σοβαρού επεισοδίου ξυλοδαρμού σε χώρο στάθμευσης στο Ηράκλειο Κρήτης.

Δύο αγόρια ηλικίας 20 και 18 ετών και η αδερφή τους, 17 ετών, έδωσαν ραντεβού με 19χρονο για να λύσουν τις διαφορές τους.

Σύμφωνα με τοπικά μέσα, ο 19χρονος δέχτηκε επίθεση από τον 20χρονο με γροθιές, ενώ η αδερφή του δράστη βιντεοσκοπούσε τον ξυλοδαρμό.

Λίγη ώρα μετά έφτασε και ο άλλος αδερφός, ηλικίας 18 ετών, που άρχισε και αυτός να χτυπάει τον 19χρονο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όταν ο κόσμος άκουσε τη φασαρία, οι δράστες κατάφεραν να φύγουν από το σημείο. Αστυνομικοί του Α Αστυνομικού Τμήματος εντόπισαν και συνέλαβαν τον 18χρονο και την 17χρονη αδερφή του, καθώς επίσης και τους γονείς τους για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.