ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Κρήτη: Εξιχνιάστηκε η υπόθεση με το τεμαχισμένο πτώμα – Συνελήφθη ένας αλλοδαπός

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

Κρήτη: Εξιχνιάστηκε η υπόθεση με το τεμαχισμένο πτώμα – Συνελήφθη ένας αλλοδαπός

Εξιχνιάστηκε η υπόθεση με το διαμελισμένο πτώμα στην Κρήτη, που εντοπίστηκε σε σακούλες σκουπιδιών στο εργοστάσιο ανακύκλωσης, στη ΔΕΔΙΣΑ.

Οι Αρχές προχώρησαν στη σύλληψη ενός αλλοδαπού, εις βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., ο δράστης τραυμάτισε θανάσιμα το θύμα στις 17 Ιουλίου και στη συνέχεια τον τεμάχισε, τοποθετώντας τα μέλη του σε σακούλες σκουπιδιών, τις οποίες τις πέταξε σταδιακά σε κάδους συλλογής ανακυκλώσιμων υλικών.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για την υπόθεση της τεμαχισμένης σορού

Εξιχνιάστηκε, σήμερα (04.08.2023) από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων, υπόθεση ανθρωποκτονίας, που διαπράχθηκε σε βάρος αλλοδαπού, στο Ρέθυμνο.

Ειδικότερα, την 18.07.2023, εντοπίστηκαν μέλη-τμήματα ανθρώπινου σώματος, σε εσωτερικές εγκαταστάσεις του Εργοστασίου Μηχανικής Ανακύκλωσης και Κομποστοποίησης της Διαδημοτικής Επιχείρησης Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων (Δ.Ε.ΔΙ.Σ.Α).

Στο πλαίσιο της μεθοδικής και εξειδικευμένης αστυνομικής έρευνας και της εμπεριστατωμένης προανάκρισης της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων, καθώς και με την κατάλληλη αξιοποίηση και αξιολόγηση στοιχείων, προέκυψε ότι στην ανθρωποκτονία του αλλοδαπού εμπλέκεται έτερος αλλοδαπός και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα.

Ο ανωτέρω δράστης την 17.07.2023 πρωινές ώρες τραυμάτισε θανάσιμα τον αλλοδαπό, στη συνέχεια, αφού τον τεμάχισε, έβαλε τη σορό του σε σακούλες απορριμμάτων, τις οποίες απέρριψε σταδιακά σε κάδους συλλογής ανακυκλώσιμων υλικών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η προανάκριση συνεχίζεται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.