ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Κρήτη: Ελεύθερος ο 36χρονος που συμμετείχε στην επίθεση κατά των Γερμανών τουριστών

Αφέθηκε ελεύθερος μέχρι να οριστεί δικάσιμος

Κρήτη: Ελεύθερος ο 36χρονος που συμμετείχε στην επίθεση κατά των Γερμανών τουριστών

Ελεύθερος αφέθηκε ο 36χρονος νταής από την Κρήτη που συμμετείχε στο επεισόδιο με την καταδίωξη και την επίθεση σε βάρος Γερμανών τουριστών στον Μυλοπόταμο.

Ο 36χρονος οδηγήθηκε σήμερα (25.8.2022) στον ανακριτή ώστε να δώσει εξηγήσεις για την καταδίωξη και την επίθεση κατά των τουριστών στον Μυλοπόταμο, στις 19 Αυγούστου.

Αφέθηκε ελεύθερος μέχρι να οριστεί δικάσιμος, σύμφωνα με το cretapost.gr.

Βασικός κατηγορούμενος της υπόθεσης είναι ο 38χρονος από την Κρήτη που οδηγούσε το 4Χ4 με το οποίο καταδίωξε τους τουρίστες με το ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο. Εις βάρος του έχουν ασκηθεί ποινικές διώξεις σε βαθμό κακουργήματος για απόπειρα βαριάς σκοπούμενης βλάβης κατά συρροή με ρατσιστικά κίνητρα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Εν τω μεταξύ, τις τελευταίες ημέρες έχει δει το φως της δημοσιότητας ένα βίντεο-ντοκουμέντο που δείχνει την επίθεση-σοκ των Κρητικών σε βάρος των Γερμανών. Με το αγροτικό τζιπ ουσιαστικά καβάλησαν το αυτοκίνητο των Γερμανών που έτρεξαν να γλιτώσουν από αυτή την πραγματικά τρελή και επικίνδυνη καταδίωξη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.