
Σε εξέλιξη βρίσκεται επιχείρηση διάσωσης χειριστή κανό στη θαλάσσια περιοχή του όρμου Δαμνόνι, στα νότια του Ρεθύμνου, ο οποίος κινδυνεύει λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το Κεντρικό Λιμεναρχείο κινητοποιήθηκε άμεσα ύστερα από τηλεφώνημα ιδιώτη που ανέφερε ότι ο άνδρας χρειάζεται βοήθεια.
Στην επιχείρηση συμμετέχουν ένα σκάφος του Λιμενικού, ένα παραπλέον πλοίο και ένα drone του Λιμενικού.
Οι συνθήκες στη θαλάσσια περιοχή είναι ιδιαίτερα επικίνδυνες, με τους ανέμους να πνέουν με ένταση έως και 8 μποφόρ.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.