ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Κρήτη: «Γάζωσαν» αυτοκίνητο στο Ηράκλειο αλλά ο ιδιοκτήτης δεν ήταν… ο σωστός

Το όχημα ανήκε σε μια γυναίκα που του το είχε μεταβιβάσει πρόσφατα

Κρήτη: «Γάζωσαν» αυτοκίνητο στο Ηράκλειο αλλά ο ιδιοκτήτης δεν ήταν… ο σωστός

Άναυδος έμεινε ένας νεαρός κάτοικος της περιοχής Μοίρες στο Ηράκλειο, όταν ξύπνησε το πρωί της Τετάρτης και πήγε να μπει στο αυτοκίνητό του μάρκας Smart, αλλά το βρήκε «γαζωμένο» από σφαίρες πυροβόλου όπλου που είχαν βληθεί κατά την διάρκεια της νύχτας!

Ο 34χρονος ειδοποίησε την Αστυνομία και στο σημείο έφτασαν αστυνομικοί του τμήματος Φαιστού, οι οποίοι βρήκαν έξι τρύπες στο αμάξωμα και συνέλεξαν ισάριθμα βλήμα από πιστόλι των 9 χιλιοστών. Σύμφωνα με μαρτυρίες περιοίκων, δύο άγνωστοι που επέβαιναν σε μοτοσικλέτα «γάζωσαν» το αυτοκίνητο δέκα λεπτά μετά τις 2 τα ξημερώματα και εξαφανίστηκαν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο ιδιοκτήτης του Smart ορκιζόταν ότι δεν έχει διαφορές με κάποιον που να ήθελε να του κάνει κακό. Ωστόσο, το αυτοκίνητο ανήκε σε μια γυναίκα που του το είχε μεταβιβάσει πρόσφατα και ίσως εκείνη να ήταν ο στόχος της επίθεσης! Οι αστυνομικοί την αναζητούν για να δώσει κατάθεση, ενώ συλλέγουν και υλικό από κάμερες της περιοχής που ίσως έχουν καταγράψει τους «πιστολέρο».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.