ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Κρήτη: Ηλικιωμένος καταπλακώθηκε από δέντρο στη Σητεία – Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Ο άνδρας ηλικίας περίπου 82 ετων πραγματοποιούσε εργασίες κοπής δέντρων στην περιοχή

Κρήτη: Ηλικιωμένος καταπλακώθηκε από δέντρο στη Σητεία – Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Ένας ηλικιωμένος άνδρας τραυματίστηκε στην Κάτω Επισκοπή Σητείας, καθώς καταπλακώθηκε από δέντρο.

Άμεσα στο σημείο έσπευσαν τέσσερις πυροσβέστες με δύο οχήματα που απεγκλώβισαν τον ηλικιωμένο, ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Σύμφωνα με το Δήμαρχο Σητείας Γιώργο Ζερβάκη, ο ηλικιωμένος άνδρας επιχειρούσε να κλαδέψει το δέντρο -πιθανότατα μια ελιά- και «από αστοχία στον τρόπο με τον οποίο εκτελούσε τις εργασίες, το δέντρο έπεσε και τον καταπλάκωσε».

Σύμφωνα με πληροφορίες του neakriti.gr, ο άνδρας ηλικίας περίπου 82 ετων πραγματοποιούσε εργασίες κοπής δέντρων στην περιοχή.

«Με τη χρήση διασωστικής σειράς απεγκλωβίστηκε τραυματίας ηλικιωμένος, έπειτα από καταπλάκωσή του από δέντρο και παρελήφθη από ασθενοφόρο του Ε.Κ.Α.Β., στην Κάτω Επισκοπή, στη #Σητεία Κρήτης. Επιχείρησαν 4 #πυροσβέστες με 2 οχήματα», σημείωνει στην ανακοίνωσή της η Πυροσβεστική.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

#038;ab_channel=PronewsTV
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.