ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Κρήτη: Κλέφτες αρπάζουν τα αβοκάντο από τα χωράφια των παραγωγών

Τουλάχιστον τρία περιστατικά μέσα σε δύο εβδομάδες

Κρήτη: Κλέφτες αρπάζουν τα αβοκάντο από τα χωράφια των παραγωγών

Παραγωγοί αβοκάντο στην Κρήτη βλέπουν τα χωράφια τους να έχουν μαζευτεί από αγνώστους, με τουλάχιστον τρία περιστατικά να έχουν καταγραφεί στους Αρμένους Αποκορώνου ενώ έχει ειδοποιηθεί και η αστυνομία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το πρώτο περιστατικό σημειώθηκε πριν από δύο εβδομάδες περίπου, όταν ένας παραγωγός βρήκε τη σοδειά να έχει κάνει φτερά.

Το δεύτερο περιστατικό λίγο αργότερα, με περίπου 20 δέντρα να έχουν απογυμνωθεί από τους καρπούς σε άλλο χωράφι.

Και το τρίτο την περασμένη εβδομάδα, με παραγωγό να χάνει περίπου 400 κιλά, τα οποία και πάλι κάποιοι είχαν μαζέψει.

Την καταγγελία έκανε ο κ. Ντίνος Μαραγκουδάκης, ο οποίος είναι ο τελευταίος χρονικά παθών στη σειρά αυτή:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Έπειτα από τρία κρούσματα έγινε καταγγελία στο ΑΤ Βρυσών, πήγαμε την Παρασκευή εκεί και καταθέσαμε. Πρέπει να σταματήσει αυτή η κατάσταση, αλλά και ο κόσμος πρέπει να ξέρει τι γίνεται, για να προστατεύσει την περιουσία του. Βέβαια είναι ένα ερώτημα το πώς θα το κάνει, γιατί αν είσαι μόνος στο χωράφι κι αυτοί είναι πολλοί, δεν ξέρω τί μπορεί να γίνει. Σε κάθε περίπτωση πρέπει να βρεθούν οι δράστες», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Μαραγκουδάκης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.