ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Κρήτη: Ξεσπά η χήρα του 22χρονου που έπεσε νεκρός από πυροβολισμούς – «Σε σκότωσαν οι καταραμένοι»

Κάτοικοι του Μυλοποτάμου στην Κρήτη επιθυμούν να μπει ένα «τέλος» στα φονικά

Κρήτη: Ξεσπά η χήρα του 22χρονου που έπεσε νεκρός από πυροβολισμούς – «Σε σκότωσαν οι καταραμένοι»

Κάνεις από τους οικείους του θύματος στην Κρήτη δεν μπορεί να πιστέψει αυτό που συνέβη.

Όλοι τους εκφράζουν την αγανάκτηση τους και περιμένουν να αποδοθεί δικαιοσύνη.

Λίγες ώρες μετά το φονικό που βύθισε στο πένθος την οικογένειά της, η χήρα του 22χρονου, με ένα σπαρακτικό μήνυμα, αποχαιρετά τον σύζυγό της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ενώ όπως φαίνεται και στην ανάρτηση η οργή ξεχειλίζει, σύμφωνα με πληροφορίες του Creta24.

«Νωρίς μάς άφησες άντρα μου, τι θα πω στο παιδί μας Κωστή μου, σε σκότωσαν οι καταραμένοι», ήταν το μήνυμα της χήρας.

Κάτοικοι του Μυλοποτάμου στην Κρήτη επιθυμούν να μπει ένα «τέλος» στα φονικά

Το μήνυμα της γυναίκας δεν είναι το μοναδικό, αφού πολλοί εκφράζουν την λύπη αλλά και τον θυμό τους για την κατάσταση που επικρατεί στην Κρήτη. «Ως πότε θα θρηνούμε θύματα στον Μυλοπόταμο», γράφει κάτοικος της περιοχής στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Νωρίτερα συγγενείς του 22χρονου είχαν συγκεντρωθεί έξω από το νοσοκομείο Ρεθύμνου, με τα σπαρακτικά τους μοιρολόγια να ακούγονται την γύρω περιοχή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.