ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Κρήτη: Με σκάγια για αγριογούρουνο η δολοφονία του 46χρονου κτηνοτρόφου στο Ρέθυμνο

Ο δράστης «σχεδίασε και υλοποίησε  μια τυπική ενέδρα θανάτου» σύμφωνα με την αστυνομία

Κρήτη: Με σκάγια για αγριογούρουνο η δολοφονία του 46χρονου κτηνοτρόφου στο Ρέθυμνο

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών αρχών για τη δολοφονία του 46χρονου στην Αρχοντική Ρεθύμνου.

Ο δράστης «σχεδίασε και υλοποίησε  μια τυπική ενέδρα θανάτου».

Σε αυτό το συμπέρασμα οδηγούνται μετά και το αποτέλεσμα της νεκροψίας- νεκροτομής οι αστυνομικοί της ασφάλειας Ρεθύμνου, οι οποίοι δεν έχουν αποκλείσει ακόμα κανένα από τα κίνητρα της άγριας δολοφονίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άγνωστος μέχρι στιγμής δράστης, πυροβόλησε το θύμα από απόσταση μεγαλύτερη των πέντε μέτρων, αλλά μικρότερη από δέκα μέτρα, χρησιμοποιώντας κυνηγετική καραμπίνα με εννιάβολα σκάγια, που στην Κρήτη λέγονται από τους κυνηγούς «κάδρα».

Η κατεύθυνση των κυνηγετικών σκαγιών, τα οποία χρησιμοποιούνται για κυνήγι αγριογούρουνου, ήταν από τα δεξιά προς τα αριστερά, από πάνω προς τα κάτω και επλήγησαν ο πνεύμονας, το μυοκάρδιο, ενώ προκλήθηκε και κάταγμα στο ένα χέρι. Ως αιτία θανάτου είναι η πλήξη του μυοκαρδίου και του αιμοθώρακα.

Φαίνεται ότι το θύμα αιφνιδιάστηκε βλέποντας μπροστά του το δολοφόνο που τον σημάδευε με το όπλο που είχε στα χέρια.

Σύμφωνα με έμπειρα στελέχη της ΕΛΑΣ «πρόκειται για τρόπο δολοφονίας που έχουμε συναντήσει και άλλες φορές στο νησί».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Την ίδια ώρα είναι σε εξέλιξη οι έρευνες της αστυνομίας, λαμβάνονται καταθέσεις, ενώ έχουν γίνει και έρευνες σε σπίτια και ποιμνιοστάσια για τη συγκέντρωση στοιχείων με στόχο την αποκάλυψη της ταυτότητας του δράστη. Η κηδεία του 45χρονου θα γίνει σύμφωνα με πληροφορίες σήμερα στην Αρχοντική Ρεθύμνου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.