ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Κρήτη: Νεκρές βρέθηκαν 2 γυναίκες από τους συγγενείς τους

Στα μαύρα ντύθηκαν δύο οικογένειες

Κρήτη: Νεκρές βρέθηκαν 2 γυναίκες από τους συγγενείς τους

Νεκρά εντόπισαν την παραμονή των Χριστουγέννων δύο αγαπημένα τους πρόσωπα, δύο οικογένειες στην Κρήτη.

Πιο συγκεκριμένα, το μεσημέρι, μια 64χρονη γυναίκα εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις της στο σπίτι της στον Πλατανιά Ρεθύμνου.

Το άψυχο σώμα της εντόπισε ο σύζυγος της που σε κατάσταση σοκ, ενημέρωσε τις αρχές. Τα αίτια του θανάτου της δεν έχουν διευκρινιστεί, κάτι το οποίο αναμένεται να γίνει με την νεκροψία νεκροτομή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Λίγες ώρες μετά νεκρή εντοπίστηκε μια 91χρονη γυναίκα στο Ηράκλειο. Τη σορό της ηλικιωμένης η οποία μάλιστα βρισκόταν σε προχωρημένη σήψη, εντόπισε ο γιος της.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.