ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κύπρος, Ίμια, Oruc Reis, Κάσος. Εθνική συνήθεια έγινε η υποχώρηση...

Κρήτη: Ο Αλβανός που τον καταζητούσε η Ιντερπόλ για ανθρωποκτονία είχε βιάσει Ελληνίδα

Ο 45χρονος κρυβόταν στην Ελλάδα με πλαστό δελτίο ταυτότητας καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε διεθνές ένταλμα σύλληψης

Κρήτη: Ο Αλβανός που τον καταζητούσε η Ιντερπόλ για ανθρωποκτονία είχε βιάσει Ελληνίδα

Ο 45χρονος Αλβανός, ο οποίος ήταν καταζητούμενος επί δέκα χρόνια για ανθρωποκτονία στην πατρίδα του, αλλά είχε βρει καταφύγιο στην Ελλάδα. αναζητούντα για τον βιασμό μιας 23χρονης Ελληνίδας στην Κρήτη.

Ο αδίστακτος κακοποιός είχε ταυτοποιηθεί στις 22 Οκτωβρίου του 2023 από την έρευνα των αστυνομικών της Ασφάλειας Αγίου Νικολάου ως δράστης του βιασμού της 23χρονης που είχε γίνει σε περιοχή του Λασιθίου, αλλά δεν είχε εντοπιστεί παρ’ όλο που ήταν σεσημασμένος. Στις 26 Μαΐου του 2023, είχε συλληφθεί για κατοχή και διακίνηση δέκα γραμμαρίων κοκαΐνης στον Άγιο Νικόλαο. Όμως, τότε δεν είχαν διαπιστωθεί τα αληθινά στοιχεία ταυτότητας και είχε αφεθεί ελεύθερος!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όπως αποδείχθηκε όταν συνελήφθη σε μια περιοχή του Δήμου Μαλεβιζίου, το πρωί του Σαββάτου, ο 45χρονος κρυβόταν στην Ελλάδα με πλαστό δελτίο ταυτότητας καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε διεθνές ένταλμα σύλληψης της Ιντερπόλ Αλβανίας για ανθρωποκτονία και παράνομη οπλοφορία που είχε διαπράξει στις 25 Νοεμβρίου του 2014. Πλέον, θα δικαστεί για τον βιασμό και την διακίνηση ναρκωτικών και, όταν εκτίσει τις ποινές που θα του επιβληθούν, θα εκδοθεί στην Αλβανία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.