ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Κρήτη: «Παίζαμε με το όπλο» φέρεται να υποστήριξε ο 39χρονος που δολοφόνησε την σύντροφό του

Πηγές αναφέρουν ότι ο δράσης λέει ασυναρτησίες για να δικαιολογήσει το στυγερό έγκλημα

Κρήτη: «Παίζαμε με το όπλο» φέρεται να υποστήριξε ο 39χρονος που δολοφόνησε την σύντροφό του

Ο 39χρονος Αλβανός που πυροβόλησε στο κεφάλι και σκότωσε την 29χρονη σύντροφο του στην περιοχή των Καμινίων, στο Ηράκλειο, φέρεται να είπε μετά το έγκλημα «Παίζαμε με το όπλο γιατί είχε ασφάλεια».

Σύμφωνα με το cretalive.gr, αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι ο δράσης της δολοφονίας στο Ηράκλειο λέει ασυναρτησίες για να δικαιολογήσει, όπως εκτιμούν, το στυγερό έγκλημα. Εξάλλου, όπως σημειώνουν, το όπλο αυτό δεν έχει ασφάλεια.

Υπενθυμίζεται ότι ο 39χρονος θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα το Σάββατο.

Πληροφορίες ανέφεραν ότι είχε προηγηθεί καυγάς μεταξύ του ζευγαριού και ότι αφού πυροβόλησε τη γυναίκα, ο δράστης ενημέρωσε το ΕΚΑΒ, ωστόσο ήταν ήδη αργά.

Ο 39χρονος άνδρας Αλβανικής καταγωγής στη συνέχεια παραδόθηκε στην αστυνομία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μάλιστα, όπως αναφέρεται, όταν έφτασαν στο σημείο οι αστυνομικοί, τον βρήκαν να τους περιμένει στην είσοδο του σπιτιού, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι βρισκόταν σε σύγχυση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.