ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Κρήτη: Σήμερα η κηδεία του 33χρονου που σκοτώθηκε από ναυτική φωτοβολίδα

Ένας εκ των δύο φίλων του ήταν εκείνος που είχε προμηθευτεί τις φωτοβολίδες

Κρήτη: Σήμερα η κηδεία του 33χρονου που σκοτώθηκε από ναυτική φωτοβολίδα

Σήμερα Τετάρτη (20/3) στις 15:00 το μεσημέρι, θα τελεστεί στον Ιερό Ναό της Παναγίας της Ευαγγελίστριας, στον Άγιο Νικόλαο στο Λασίθι η κηδεία του 33χρονου Μανώλη που σκοτώθηκε από ναυτική φωτοβολίδα.

Ο 33χρονος μαζί με την παρέα του άναψε τη ναυτική φωτοβολίδα το βράδυ της Κυριακής στο καρναβάλι, η φωτοβολίδα του καρφώθηκε στα πλευρά με αποτέλεσμα τον θάνατο του νέου.

Βίντεο που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο δείχνει τη στιγμή που η φωτοβολίδα σκάει στα χέρια του 33χρονου.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ένας εκ των δύο φίλων του 33χρονου Μανώλη ήταν εκείνος που είχε προμηθευτεί τις φωτοβολίδες.

Ο ίδιος παρέδωσε στις αρχές την υπόλοιπη παρτίδα που όπως διαπιστώθηκε περιείχε ληγμένες φωτοβολίδες, ενώ όπως είπαν οι νέοι στους αστυνομικούς τις προμηθεύτηκαν από κάποιον ψαρά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τραγική σύμπτωση είναι ότι οι γονείς του άτυχου Μανώλη έχουν χάσει ακόμα ένα παιδί ενώ ο 33χρονος ετοιμάζονταν να παντρευτεί με την κοπέλα του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.