ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Κρήτη: Στη ΜΕΘ νοσηλεύεται 29χρονος μετά από καυγά με ανήλικο στη Σητεία

Μετά το περιστατικό ο 17χρονος συνελήφθη και κρατείται με την κατηγορία πρόκλησης επικίνδυνων σωματικών βλαβών

Κρήτη: Στη ΜΕΘ νοσηλεύεται 29χρονος μετά από καυγά με ανήλικο στη Σητεία

Ένας 29χρονος, κατέληξε να νοσηλεύεται διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ, έπειτα από καυγά που είχε με ανήλικο στη Σητεία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, όλα συνέβησαν τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης όταν προκλήθηκε καυγάς ανάμεσα στον 29χρονο νεαρό Αλβανικής καταγωγής και έναν 17χρονο Έλληνα.

Οι δύο άνδρες, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, τσακώθηκαν άσχημα με τον ανήλικο Έλληνα να προσπαθεί να αποφύγει τον 29χρονο και στην προσπάθεια του αυτή τον έσπρωξε κι εκείνος καθώς έπεσε χτύπησε σοβαρά στο κεφάλι.

Άμεσα διασώστες του ΕΚΑΒ μετέφεραν τον 29χρονο στο Κέντρο Υγείας Σητείας όπου οι εφημερεύοντες ιατροί έκριναν ως απολύτως απαραίτητη την διακομιδή του στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου.

Ο νεαρός νοσηλεύεται διασωληνωμένος στη ΜΕΘ όπου, σύμφωνα με έγκυρες πηγές, δίνει την δική του προσωπική μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μετά το περιστατικό ο 17χρονος συνελήφθη και κρατείται με την κατηγορία πρόκλησης επικίνδυνων σωματικών βλαβών ενώ αναμένεται να περάσει και το κατώφλι του Εισαγγελέα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.