ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Κρήτη: Στη ΜΕΘ ο 36χρονος που του έριξε καυστικό υγρό η σύζυγός του – Κινδυνεύει να χάσει το μάτι του

Το χρονικό της επίθεσης

Κρήτη: Στη ΜΕΘ ο 36χρονος που του έριξε καυστικό υγρό η σύζυγός του – Κινδυνεύει να χάσει το μάτι του

Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου νοσηλεύεται ο 36χρονος άνδρας που δέχθηκε επίθεση με καυστικό υγρό σήμερα τα ξημερώματα στην Κρήτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, ο άνδρας φέρει έγκαυμα δευτέρου βαθμού και νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ αφού δέχθηκε επίθεση στην αριστερή πλευρά του προσώπου του με καυστικό υγρό.

«Ελέγχεται διαρκώς η κατάσταση-Κινδυνεύει να χάσει το μάτι του»

«Δεν μπορεί να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να χάσει το μάτι του αφού φέρει σοβαρή βλάβη. Προς το παρόν δεν έχει υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση, βρίσκεται για προληπτικούς κυρίως λόγους στη ΜΕΘ. Φέρει εγκαύματα δευτέρου βαθμού στα χέρια και στην αριστερή πλευρά του προσώπου του. Ωστόσο, η κατάσταση είναι ελεγχόμενη αλλά εκτιμάται διαρκώς» ανέφερε με δηλώσεις του στο cretapost ο Διοικητής του ΠΑΓΝΗ και χειρουργός κ. Γιώργος Χαλκιαδάκης.

Βρέθηκε μπουκάλι με υγρό

Αξίζει να σημειωθεί ότι, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, στο δωμάτιο του ξενοδοχείου η Αστυνομία βρήκε και κατάσχεσε ένα δοχείο με καυστικό υγρό. Το μπουκαλάκι έχει σταλεί στα εργαστήρια της αστυνομίας για εργαστηριακό έλεγχο προκειμένου να διαπιστωθεί με ακρίβεια η χημική ουσία που περιέχει.

Το χρονικό της επίθεσης

Υπενθυμίζεται ότι ήταν 3:00 τα ξημερώματα του Σαββάτου όταν ο 36χρονος άνδρας δέχτηκε επίθεση με καυστικό υγρό από την 38χρονη γυναίκα του ενώ βρίσκονταν σε ξενοδοχείο του Ηρακλείου.

Σύμφωνα με πηγές του cretapost πρόκειται για γνωστό Κρητικό ο οποίος παλαιότερα είχε εμπλακεί σε υπόθεση ληστείας σε ξενοδοχείο στη Χερσόνησο, το 2015. Μάλιστα τότε είχε καταδικαστεί και εξέτισε την ποινή του στη φυλακή και πρόσφατα είχε αποφυλακιστεί.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η αστυνομία αναζητά την 38χρονη γυναίκα ενώ παράλληλα διεξάγεται έρευνα αναφορικά με τα αίτια που οδήγησαν στην επίθεση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.