ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Κρήτη: Συνελήφθη 16χρονος μαθητής που μαχαίρωσε 18χρονο στην Ελούντα

Το επεισόδιο έχει προκαλέσει αναστάτωση στην περιοχή αλλά και σε ολόκληρη την Κρήτη

Κρήτη: Συνελήφθη 16χρονος μαθητής που μαχαίρωσε 18χρονο στην Ελούντα

Ένα αιματηρό περιστατικό σημειώθηκε στην Ελούντα της Κρήτης όταν μαθητής της Α’ Λυκείου έβγαλε μαχαίρι και επιτέθηκε σε 18χρονο.

Ο ανήλικος δράστης και η μητέρα του οδηγήθηκαν σε αστυνομικό τμήμα στην Ελούντα με χειροπέδες. Ο 16χρονος που έβγαλε μαχαίρι και επιτέθηκε σε 18χρονο είχε μεταφερθεί σε νοσοκομείο με ελαφρά τραύματα και όταν πήρε εξιτήριο βρήκε μπροστά του αστυνομικούς. Το επεισόδιο που σημειώθηκε το περασμένο Σάββατο 29 Απριλίου του 2023 έχει προκαλέσει αναστάτωση στην περιοχή αλλά και σε ολόκληρη την Κρήτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost.gr, όλα συνέβησαν τις βραδινές ώρες όταν ένας 16χρονος Κρητικός καυγάδισε έντονα με έναν 18χρονο, με καταγωγή από την Αλβανία. Ο καυγάς φέρεται να πήρε άγριες διαστάσεις με τον 16χρονο να βγάζει ένα μαχαίρι και να τραυματίζει τον 18χρονο.

Άμεσα στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που παρέλαβε και τους δύο μεταφέροντάς τους στο νοσοκομείο του Αγίου Νικολάου με ελαφρά τραύματα. Οι γιατροί αφού περιποιήθηκαν τις πληγές, τους έδωσαν εξιτήριο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Την ίδια ώρα, άνδρες της αστυνομίας που κλήθηκαν στο περιστατικό συνέλαβαν τον 16χρονο ενώ πέρασαν χειροπέδες και στη μητέρα του και παραμέληση ανηλίκου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.