ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Κρήτη: Συνελήφθησαν δύο ανήλικοι στο Ηράκλειο για κλοπές σε σταθμευμένα οχήματα

Είχαν αφαιρέσει συνολικά το χρηματικό ποσό των 1.200 ευρώ και προσωπικά αντικείμενα αξίας 2.630 ευρώ

Κρήτη: Συνελήφθησαν δύο ανήλικοι στο Ηράκλειο για κλοπές σε σταθμευμένα οχήματα

Αστυνομικοί του ΑΤ Χερσονήσου στο Ηράκλειο, προχώρησαν στη σύλληψη δύο ανηλίκων για κλοπή και για τα κατά περίπτωση αδικήματα παραβάσεων της νομοθεσίας περί όπλων και του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι δυο ανήλικοι χρησιμοποιώντας Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, κατά το χρονικό διάστημα από 22.03.2024 έως και 20.04.2024 είχαν προβεί σε δέκα κλοπές (εννέα τετελεσμένες και μία απόπειρα) από σταθμευμένα οχήματα σε παραλιακή περιοχή του Δήμου Ηρακλείου.

Μάλιστα, σύμφωνα με την αστυνομία, είχαν αφαιρέσει συνολικά το χρηματικό ποσό των 1.200 ευρώ και προσωπικά αντικείμενα αξίας 2.630 ευρώ.

Οι ανήλικοι εντοπίστηκαν μετά από συντονισμένη επιχείρηση, ενώ σε έρευνες που ακολούθησαν στο όχημα και στις οικίες τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα μαχαίρι καθώς και ένα σακίδιο με είδη ρουχισμού και προσωπικά αντικείμενα τα οποία αποδόθηκαν στους κατόχους τους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Επίσης, κατασχέθηκε το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο ως μέσο τέλεσης αξιόποινων πράξεων. Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Χερσονήσου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.