ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Κρήτη: Συνελήφθησαν έξι αλλοδαποί που χτύπησαν και λήστεψαν συμπατριώτη τους – Του άρπαξαν 15.000 ευρώ

Την ερχόμενη Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου, αναμένεται να απολογηθούν

Κρήτη: Συνελήφθησαν έξι αλλοδαποί που χτύπησαν και λήστεψαν συμπατριώτη τους – Του άρπαξαν 15.000 ευρώ

Σε βάρος έξι αλλοδαπών τους οποίους κατήγγειλε συμπατριώτης τους ότι τον χτύπησαν και τον λήστεψαν αρπάζοντάς του 15.000 ευρώ την περασμένη Πέμπτη (14/9) σε χωριό του Δήμου Οροπεδίου Λασιθίου στην Κρήτη, ασκήθηκε δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για ληστεία και επικίνδυνες σωματικές βλάβες.

Συγκεκριμένα, οι έξι άνδρες, με τη χρήση βίας, όπως κατήγγειλε ο ομοεθνής τους, του άρπαξαν το σακίδιο, το οποίο περιείχε το χρηματικό ποσό των 15.000 ευρώ, κάρτες τηλεφωνίας αξίας εννιακοσίων ευρώ και ατομικά έγγραφα και τον χτύπησαν.

Ο άνδρας διατηρεί κατάστημα στην ευρύτερη περιοχή εξυπηρετώντας τους κατοίκους από τη χώρα του ενώ συχνά αναλάμβανε να μεταφέρει χρήματα από τους ομοεθνείς του για να τα αποστείλει στις οικογένειες τους στο εξωτερικό.

Έτσι και τη μέρα του περιστατικού, είχε συγκεντρώσει χρήματα αλλά όπως κατήγγειλε, έπεσε θύμα ληστείας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι έξι συνελήφθησαν και την ερχόμενη Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου, αναμένεται να απολογηθούν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.