ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Ακόμα ένα κρούσμα: 12χρονη στην Κρήτη καταγγέλλει πως έπεσε θύμα πολλαπλών βιασμών από ομάδα ανηλίκων!

Το κορίτσι κατήγγειλε τέσσερα αγόρια

Ακόμα ένα κρούσμα: 12χρονη στην Κρήτη καταγγέλλει πως έπεσε θύμα πολλαπλών βιασμών από ομάδα ανηλίκων!

Άλλο ένα περιστατικό βιασμού κατ’ εξακολούθηση σε βάρος 12χρονου κοριτσιού από ανήλικούς μαθητές, καταγράφηκε αυτή την φορά στην Ιεράπετρα Λασιθίου και πολλοί ήδη αναρωτιούνται γιατί τα περιστατικά τέτοιας μορφής παραβατικότητας λαμβάνουν την μορφή χιονοστιβάδας ενώ άλλοι αναγνωρίζουν την επίδραση των lockdown στην ψυχολογία των ανηλίκων.

Μετά τα όσα φρικτά έγιναν κατά του 15χρονου στην Αθήνα και την υπόθεση στην Δράμα τώρα και στην Κρήτη δημοσιοποιείται μια υπόθεση που προκαλεί φρίκη.

Το κορίτσι κατήγγειλε τέσσερα αγόρια για βιασμό, το καλοκαίρι του 2020. Από τους δράστες, οι τρεις είναι ανήλικοι και ο ένας ενήλικας.

Το 2021 οι γονείς του κοριτσιού απευθύνθηκαν στο Γραφείο Ανηλίκων της Ασφάλειας Ηρακλείου και αρχικά η δικογραφία διαβιβάστηκε στον Εισαγγελέα Λασιθίου που έδωσε παραγγελία για τη διενέργεια προκαταρκτικής έρευνας ώστε η υπόθεση να διερευνηθεί περαιτέρω.

Θύμα πολλαπλών βιασμών

Σύμφωνα με το Ράδιο Λασίθι που αποκάλυψε την υπόθεση, 4 άτομα, 3 ανήλικοι και ένας ενήλικας σήμερα, κατηγορούνται από 15χρονη ότι τη βίασαν όταν ήταν η ίδια 12 ετών σε δύο διαφορετικά περιστατικά το καλοκαίρι του 2020.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τόσο το κορίτσι, όσο και η μητέρα του, έχουν πλέον μετακομίσει εκτός Κρήτης και όπως αναφέρει η μητέρα ο λόγος που αποφάσισε να δώσει δημοσιότητα σε αυτό που συνέβη στην κόρη της, είναι αφενός για να της δώσει θάρρος και δύναμη για να ξεπεράσει αυτό που της συνέβη και αφετέρου για να κάνει γνωστό σε όλη την κοινωνία της Ιεράπετρας, ένα περιστατικό που δεν αφορά μόνο την ίδια αλλά και άλλα κορίτσια για τα οποία υπάρχει η πληροφόρηση, πως έχουν πέσει θύματα βιασμού και ενδεχομένως δεν έχουν μιλήσει σε κανένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.