ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Κρήτη: Τι είπε στην απολογία του ο 22χρονος που πυροβόλησε 29χρονο στο κεφάλι για μία προσπέραση

«Έριξε στα τυφλά»

Κρήτη: Τι είπε στην απολογία του ο 22χρονος που πυροβόλησε 29χρονο στο κεφάλι για μία προσπέραση

Προφυλακίστηκε ο 22χρονος που πυροβόλησε στο κεφάλι τον 29χρονο για μια προσπέραση στην Κρήτη.

Ο κατηγορούμενος και φέρεται να υποστήριξε στην απολογία του, ότι «έριξε στα τυφλά», για να φοβίσει το θύμα.

Σύμφωνα με το MEGA φέρεται να είπε πως «οδηγούσα το αυτοκίνητο ενός φίλου μου κι ενώ πορευόμουν, παρατήρησα ότι το μπροστινό αυτοκίνητο πήγαινε πολύ αργά. Τότε προσπάθησα να το προσπεράσω βγάζοντας φλας όμως μου έκλεινε το δρόμο με αποτέλεσμα να μην μπορώ. Σταμάτησα το αυτοκίνητό μου προκειμένου να του δώσω χρόνο να απομακρυνθεί».

«Ξαφνικά σταμάτησε κι εκείνο μπροστά μου. Άνοιξα το παράθυρο και ζήτησα εξηγήσεις. Ο 29χρονος άρχισε να μου μιλάει χυδαία. Έκανα επί τόπου αναστροφή για να γυρίσω σπίτι μου», φέρεται να πρόσθεσε.

«Σταμάτησα λίγο πιο κάτω για να πάρω έναν φίλο μου. Τότε είδα το αυτοκίνητο του 29χρονου να περνά από μπροστά μου, να κάνει αναστροφή και να έρχεται κατά πάνω μου. Φοβήθηκα για τη ζωή μου. Άρπαξα το πιστόλι τύπου στυλό που είχα μαζί μου και πυροβόλησα χωρίς να βλέπω καθαρά από τα δυνατά φώτα, με την ελπίδα να φοβηθεί από τον ήχο και να μην πέσει πάνω μου», αναφέρει η εκπομπή, ότι υποστήριξε ο 22χρονος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Τότε το αυτοκίνητο του 29χρονου έκανε ελιγμό κι έτσι βρήκα την ευκαιρία να φύγω. Αυτή είναι η τελευταία εικόνα που έχω», φέρεται να κατέληξε στην απολογία του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.