ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Κρήτη: Τι εξετάζουν οι Αρχές για τον θάνατο του 33χρονου από ναυτική φωτοβολίδα – Πώς έσκασε στα χέρια του

Συνελήφθησαν οι δύο φίλοι του 33χρονου

Κρήτη: Τι εξετάζουν οι Αρχές για τον θάνατο του 33χρονου από ναυτική φωτοβολίδα – Πώς έσκασε στα χέρια του

«Μουδιασμένη» η κοινωνία του Αγίου Νικολάου στην Κρήτη, μετά τον θάνατο του 33χρονου στο καρναβάλι της περιοχής. Ο άνδρας σκοτώθηκε από ναυτική φωτοβολίδα ενώ διασκέδαζε με φίλους του.

Ο 33χρονος Μανώλης διατηρούσε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στον Άγιο Νικόλαο και κατά τη διάρκεια εορτασμών για το καρναβάλι, ναυτική φωτοβολίδα έσκασε στα χέρια του με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του στην κοιλιακή χώρα.

Σύμφωνα με το neakriti.gr, ο 33χρονος είχε χάσει και την αδερφή του η οποία αντιμετώπιζε χρόνια προβλήματα υγείας ενώ σχεδίαζε να παντρευτεί. Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, είχε τραυματιστεί και στα κάτω άκρα στο παρελθόν με ναυτική φωτοβολίδα.

Τι εξετάζουν οι Αρχές

Το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε σε πεζόδρομο του Αγίου Νικολάου, όταν η ναυτική φωτοβολίδα, που θέλησε να πυροδοτήσει ο 33χρονος, εξερράγη πάνω στο σώμα του. Ο 33χρονος διασκέδαζε με δύο φίλους του στον πεζόδρομο όταν τραυματίστηκε.

Άμεσα στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που μετέφερε τον 33χρονο στο νοσοκομείο. Εκεί οι γιατροί έδωσαν μάχη για να αντιμετωπίσουν τα τραύματα του, τα οποία όμως ήταν τόσο σοβαρά με αποτέλεσμα να αφήσει την τελευταία του πνοή.

Οι δύο φίλοι του 33χρονου συνελήφθησαν και ένας εκ των δύο παρέδωσε στις αρχές τόσο την φωτοβολίδα που εξερράγη πάνω στον Μανώλη, όσο και την υπόλοιπη παρτίδα που φέρεται να είχε προμηθευτεί, η οποία, όπως διαπιστώθηκε περιείχε φωτοβολίδες που είχαν λήξει.

Έτσι πέραν του σεναρίου του κακού χειρισμού, οι αστυνομικοί εξετάζουν και το ενδεχόμενο η φωτοβολίδα που εξερράγη να ήταν επίσης ληγμένη, σύμφωνα με το creta24.gr.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν, ότι η παρέα των νεαρών είχε πυροδοτήσει περίπου 20 φωτοβολίδες πριν γίνει το μοιραίο. Αστυνομικοί μάλιστα περισυνέλλεξαν από τον χώρο 10 πυροδοτημένες φωτοβολίδες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.